Seire til begge guttelagene våre

God håndball helg for gutte lagene våre. Gutter 11 spilte en jevn og spennende kamp mot Årstad, mens gutter 12 tok hjem en stor seier over Nore Neset.

Gutter 12 storspilte mot Nore Neset i dag.
Trener må innrømme at jeg var nervøs før kampen. Med vår faste målvakt ute med knekt arm, var jeg spent på hvordan guttene vill takle dette. Osterøy guttene viste raskt at her var det ingen grunn til bekymring,. Guttene leverte en glimrende kamp, der de spilte på et stort register. Uansett hvordan Nore Neset forsøkte å organisere forsvaret sitt, briljerte Osterøy guttene med stor fart og fantasi og hadde det en fine gjennombruddet etter det andre. Forsvaret satt også godt i dag, og når Nore Neset en og annen gang klarte å spille seg gjennom stod "reserve målvakt" Morten  glimrende. Sluttresultatet ble 5 – 20, noe vi må være meget fornøyd med.

Gutter 11 Årstad – Osterøy 14 – 16
Det var en livlig gjeng som møtte til kamp i Haukelandshallen lørdag.Guttene brukte litt tid på å komme skikkelig i gang med kampen, men når de først våknet, spilte de ganske bra. Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen. Det var først på slutten av kampen at Osterøy guttene satt inn støtet. Det begynte med en glimrende straffe redning av målvakten vår, for deretter å putte 2 raske. Trener melder om at guttene har et fint samspill, men sliter til tider i forsvar. Kampen sett under ett er hun veldig fornøyd med guttene.

Aktivitetar

Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai
24 mai