Før kampen skilte det fire poeng melllom lagene, ett tap ville gjøre

Osterøy tar umiddelbart kommandoen på Flaktveit og tar hjemmelaget
litt «på sengen» men i åpningsminuttene er det Flaktveit som får den første
farligheten etter ett langskudd som går like utenfor målet til Mathias Riple.
Vi fortsetter å trykke på og Flaktveit blir løpende i mellom og får ikke til sitt
spill noe som gjør frustrasjonen høy blandt Flaktveitspillerne.
Etter ett kvarters spill er vi nære 0-1 etter ett skudd fra Torbjørn Hovden, men
ballen sniker seg på feil side av stolpen.

Inn mot pause er kampbildet det samme, vi skaper det som er verdt å nevne.
Benjamin Kleppe forsøker seg etter 28. minuttet med ett godt skudd med
venstrefoten, men også dette forsøket ender utenfor.
Rett før sidebytte får vi omgangens største sjanse, en dobbeltsjanse.
Etter ett innlegg fra høyre er det først Benjamin Kleppe som forsøker seg, keeper
redder strålende før ballen havner på bakerste stolpe til Johannes Hatland som¨
står helt aleine og kan «spasere» ballen i nettet.

Johannes treffer dårlig med venstrefoten og keeper kan redde enkelt. Dermed
målløst halvveis på Flaktveit.

Glenn Andre Aarbakke var blandt banens beste mot Flaktveit, kanskje den aller beste
Benjamin Kleppe avslutter godt med venstrefoten før pause

To dødballmål etter pause

Flaktveit er mer med i kampen etter sidebytte men ingen av lagene klarer å spille seg til de helt store
sjansene før Osterøy får en corner etter 58. minutter. En av «tusen» som Glenn Andre Aarbakke skaffet
i dag.
Fredrik Evensen legger corneren fra høyre med sin venstrefot – perfekt innsvinger inn i feltet.
Keeper kommer ut og bommer – Aarbakke header ballen i en Flaktveitspiller som forlenger corneren
til bakerste stolpe der Johannes Hatland er klinisk og smeller ballen i nettet på hel volley. Denne gangen
med høyrefoten. Fortjent 0-1 på Flaktveit.

Halvveis i omgangen kommer en spillesugen Ivar Bernes Nordbø inn for Benajmin Kleppe.
Nordbø tar straks tak og markerer seg ganske kjapt med en avslutning inne i feltet – forsøket endte
nesten til innkast.
Bakover har vi full kontroll og vi er farligst også etter pause.
Etter 75. minutter er det ny corner – som Aarbakke skaffet – og som Evensen skal slå – fra høyre.
Igjen en innsvinger midt foran mål på eksakt samme plass som sist. Denne gangen er det trolig ett
selvmål fra Flaktveit. Ballen treffer ett bein i feltet og ruller over streken bak hjemmelagets keeper. 0-2!
Hjemmelaget roper på offside på Aarbakke men etter ett møte mellom dommer og assistenen på
sidelinjen blir målet korrekt godkjent.

Like etter er Ivar Bernes Nordbø frempå og bør gi oss 0-3 etter ett dribleshow på høyrekanten – han
dribler av de som kommer i veien før han sender avgårde ett skudd med venstrefoten, som keeper redder.

Etter 86. minutter kommer hjemmelaget til en sjelden avslutning da vi blir driblet av for lett i egen boks.
Martin Rojas avslutter i lengste hjørnet til Riple og det er ny spenning på Flaktveit.
Like etter kommer Flaktveit til kampens siste målsjanse – aleine mot Riple, litt skrått bør Flaktveit
utligne til 2-2. Denne gangen redder Riple strålende med en beinparade.

Dommeren legger til fem minutter uten at Flaktveit skaper flere sjanser – dermed vinner vi fortjent
1-2 mot Flaktveit og tar de tre poengene vi måtte ha.