5. Div: God start på høstsesongen

Av: Thor-Eivind Mjelde

Osterøy åpnet høstsesongen borte mot Sædalen/Kringlebotn. Vi tok kommandoen
tidlig og det ble kjør mot hjemmelagets keeper fra start. Allerede i åpningsminuttene
burde Benjamin Kleppe gitt oss ledelsen men innlegget fra Johannes Hatland blir skutt
over fra kloss hold.
Glenn Andre Aarbakke var tilbake i gult og grønt etter overgangen fra Arna-Bjørnar i sommer
og skaffet oss straffespark da han ble felt på kanten av 16-meteren.

Jørgen Vevle er som alltid sikker og ga oss 0-1.
Den første halvdelen var det kun ett lag på banen og dette virket mer som en transport-
etappe.
Så etter 24 spilte minutter er hjemmelaget på en liten visitt som virket ganske ufarlig.
De kommer til avslutning inne i feltet vårt og ballen lurer seg inn oppe ved tverliggeren.
1-1 mot spillets gang.
Etter utligningen falt vi litt i sammen og hjemmelaget fikk blod på tann. Men flere mål ble det ikke
før pause. 1-1 halvveis.
Desverre måtte Johannes Hatland forlate banen med en solid strekk og blir ute av spill noen uker.

Jørgen Vevle var vår beste mot Sædalen/Kringlebotn

Levde farlig men vant komfortabelt

Osterøy tok som i første omgang kommandoen tidlig og ble nok en gang belønnet med tidlig scoring.
Fredrik Evensen spiller nydelig igjennom til Benjamim Kleppe som scorer sikkert aleine med keeper.
Like etter får hjemmelaget to store målsjanser – først etter ett innkast der de får avslutte fritt, men like
over.
Så kommer de aleine igjennom mot Morten Vevle som så vidt får reddet til corner.
I stedet for 2-2 er det vi som får uttelling etter 60. minutt. Fredrik Evensen blir lagt i bakken
på 20. meter og får frispark.
Jørgen Vevle stiller seg opp og sender avgårde ett frispark i verdensklasse – over muren før ballen dupper
i mål vi tverliggeren. Det kan ikke gjøres bedre! 1-3 på Kalandseid.

Drøye tyve minutter før slutt fjerner vi all tvil – Benjamin Kleppe er på vei mot mål da han blir felt
inne i feltet. Nytt straffespark til Osterøy.
Benjamin tar det selv og scorer, 1-4.
I kampens siste minutt før også hjemmelaget straffe og fastsetter resultatet til 2-4.

Alt i alt en fortjent seier mot Sædalen/Kringlebotn.