Begge lag har hatt en strålende sesongstart – tre kamper og tre seiere.

Hjemmelaget kom klart best i gang og var det førende laget uten at ett solid
Vi lå kompakte bak og fikk noen gode overganger som vi ikke klarte å utnytte, det ble
mye nesten.
Benjamin Kleppe var farlig frempå ved ett par anledninger men ble taklet i siste liten
av en god Os 2-stopper.
Etter 25. minutter kommer hjemmelaget til sin farligste sjanse så langt, men avslutningen
går like utenfor målet til Morten Vevle. Virket som Morten hadde kontroll på den.

Etter en halvtime får Os 2 en dobbeltsjanse. Morten Vevle gjør først en god redning på
en avslutning fra Simon Moberg Søvik, men må gi en retur.
Returen ser alle gå i nettet da hjemmelagets Sander Kvittinger er først på ballen fra
fem meters hold.
Morten Vevle forstyrrer akkurat nok sånn at avslutningen går utenfor. Fremdeles 0-0.

Torbjørn Hovden var så nære å gi Osterøy 0-1

Etter 34. minutter er Osterøy fryktelig nære 0-1. Corner fra Jørgen Vevle blir stusset av Torbjørn Hovden
på første stolpe.
På bakerste stolpe får Os 2 klarert ballen på streken.
I angrepet etter er det i stedet hjemmelaget som får hull på byllen. Ett innlegg fra venstrekanten passerer
alt og alle og havner hos en umarkert Os 2-spiller som enkelt kan putte ballen i mål. 1-0 på Kuventræ
ved halspilt kamp.

King-Benny scorer igjen og igjen

Etter pause er det ett mye mer aggresivt Osterøy-lag som entrer banen, noe som skulle gi resultat
etter 51. minutter.
Vi kriger og vinner to dueller rundt midtstreken, først ved Sander M. Solberg før Herman Beckstrøm
får gitt ballen videre til Torbjørn Hovden.
Hovden spiller ballen direkte i bakrom til Benjamin Kleppe som løper fra hele Os 2-forsvaret og kommer
noe skrått inn mot en utrusende keeper.
Benjamin Kleppe er iskald og avventer akkurat lenge nok til at keeper går ned før han løfter ballen elegant
over keeper og i nettet. 1-1!
Den scoringen hadde ikke Mohamed Salah gjort bedre, klassescoring av Kleppe.

Benjamin Kleppe utligner på lekkert vis til 1-1

Etter scoringer er vi på jakt etter flere scoringer og får en ny stor sjanse minutter senere.
Igjen er det Torbjørn Hovden som finner Benjamin Kleppe – denne gang i mellomrommet. Kleppe setter
fart og utfordrer stopperene til Os 2 før han spiller flott ut til Fredrik Evensen som innenfor 16-meteren
kan lade skuddfoten.
Normalt sett den drømmeposisjon for Evensen, men denne gangen blir skuddet for svakt og keeper
redder greit.
Os 2 begynner å ta litt over igjen men som før pause står vi godt i mot det som kommer, i stedet er det
vi som får den neste scoringen.
Mathias Elvik spiller ballen til Benjamin Kleppe som får all verdens tid like utenfor 16-meteren.
Med innsiden av høyrefoten sender Kleppe avgårde ett skudd – og hvilket skudd! Ballen suser i nettet
bak Os 2-keeperen, vi har snudd kampen og leder 1-2.

Men det tok ikke mange minuttene før Os 2 utlignet vår ledelse. Ett frispark ute til høyre ble slått
kort inn feltet før avslutningen kom i lengste hjørnet til Morten Vevle. 2-2 etter 71. minutter.

På slutten bølget kampen frem og tilbake, begge lag fikk store sjanser til å avgjøret.
Først er det Benjamin Kleppe som løper inn i feltet fra høyre og kommer til en upresset avslutning fra
7-8 meter.
Fra noe skrå vinkel går avslutningen like utenfor Os 2-målet.
De siste minuttene er det hjemmelaget som er nærmest scoring, først ett godt langskudd fra 20. meter
som gir Morten Vevle trøbbel. Han redder men må gi en farlig retur som Os 2 akkurat ikke når.

Os 2 får også den siste sjansen, på ny er det fra høyresiden de skaper farlighetene sine. Ett godt
innlegg der Os 2-spissen prøver å stupeheade ballen, men er akkurat for seint ute til å treffe ballen.

Dermed ender toppkampen mot Os 2 uavgjort 2-2, ett resultat og en prestasjon vi skal være fornøyd
med.

På torsdag er det ny kamp for A-laget, da kommer Baune på besøk. Avspark i Fugledalen er kl. 20:00.