Fredag kveld var det endelig seriestart for Osterøyherrene i 5. Divisjon,
Sædalen/Kringlebotn var sesongens første motstander på Hatland.
Osterøy tar kommandoen fra start og får den første sjansen etter 7. minutter
ved Torbjørn Hovden. God avslutning men flott redning av keeper.
Etter ett kvarter skulle sesongens første scoring komme – etter ett strålende angrep.
Fredrik Evensen spiller flott igjennom til Torbjørn Hovden som kommer litt skrått
inn mot keeper. Hovden velger å spille ballen på tvers av feltet mellom keeper og
forsvaret til gjestene, der kommer Benjamin Kleppe susende og kan spasere enkelt
inn 1-0 til Osterøy.
Noen minutter etter får Benjamin en ny feit sjanse aleine mot keeperen som er på
halvdistanse – men lobbforsøket blir for svakt og keeper redder.

Osterøy fortsetter å dominere og ti minutter før pause blir det 2-0. Roy Harald
Tangerås gjør en flott jobb på høyresiden før han slår inn foran mål til Benjamin Kleppe
som scorer igjen.
Like før pause bør det bli 3-0 da Benjamin Kleppe og Sander Solberg er helt aleine i
boksen.
Benjamin bryster ned ballen til Sander som skyter over fra fem meter.
Dermed stod det 2-0 til pause etter en god omgang av Osterøy – samtidig har vi
mye mer inne!

Torbjørn Hovden kunne skutt selv her men spiller uselvisk inn i feltet……
……til Benjamim Kleppe som ikke kan unngå å score kampens første mål
Rundt 100 tilskuere var på plass fredag kveld

Benjamin Kleppe dagens ostring

Osterøy fortsatte i samme spor etter pause – var klart det beste laget mot gjestene som var tannløse.
Det tok ikke mange minuttene før en ny stor sjanse kom. Fredrik Evensen spiller Roy Harald Tangerås
aleine igjennom med keeper som bør score, men keeper kommer ut og redder forsøket.
Like etter er det duoen Hovden/Kleppe som er på farten igjen. Hovden spiller inn fra venstre til Kleppe
som vender vekk de gjestene som står i veien før han banker ballen i mål. Den var ikke «ferdig scoret»,
strålende prestasjon!
Utover i omgangen gjør Osterøy flere bytter, blandt annet Ivar Bernes Nordbø som gjorde ett godt
innhopp og var veldig aktiv på venstre kanten.
Etter halvspilt omgang slår Ivar en pasning inn i mellomrommet til Fredrik Evensen som banker til med
venstrefoten fra langt hold. Ballen treffer tverliggeren klokkeklart.

Det skulle ta nesten 70. minutter før gjestene fikk sin første målsjanse – den var stor og burde gitt
uttelling. Avslutningen stryker tverliggeren til Mathias Riple som forøvrig hadde en veldig bedagelig
kveld melllom stengene.
På tampen skulle det bli to nye scoringer for hjemmelaget, den fjerde var også signert Benjamin Kleppe.
Denne gangen helt på egenhånd.
Benjamin får ballen langt ute til venstre før han skjærer inn i feltet før han rett og slett finter gjestenes
forsvar på ræv og scorer fra spiss vinkel. 4-0 – Benjamins fjerde scoring.
Like etter ble Benjamin byttet ut til velfortjent applaus – samtidig ble han selvfølgelig kåret til dagens
ostring. Det var nok en enkel jobb for juryen.

Like før slutt fikk vi straffespark som Jørgen Vevle enkelt satte i mål og fastsatte sluttresultatet til 5-0.
Totalt sett en god kamp av Osterøy der vi var det klart beste laget – med denne gjengen blir det mye
å glede seg til utover sesongen.

Neste kamp for A-laget blir Søndag 15. April borte mot Varegg 2 kl. 16:00 på Stemmemyren.