5. Div: Jørgen Vevle reddet ett poeng på overtid

Serieåpning for A-laget fredag kveld mot Valestrand Hjellvik. I ett ufyselig vær
ble det en flott stemning i Fugledalen med mye folk.
Kampen startet jevnt uten at noen av lagene fikk skapt noe farligheter foran
målene.
Etter 18. minutter tar gjestene ledelsen 0-1. En corner fra høyre blir slått ut til
Jonathan Mjøs som får stå helt umarkert. Han får skutt og ballen går rett i mål.
Mye folk i boksen hindret sikten til Mathias Riple.

Etter kalddusjen tar hjemmelaget over og er klart best inn mot pause.
Den første muligheten kommer etter en corner der Ivar Nordbø Bernes
får til en slags avslutning. Ballen går forbi keeper men blir klarert på streken.

Ivar Nordbø Bernes er utrolig nære 1-1 etter corner

I denne periden trykker vi godt på og like etter blir Roy Harald Tangerås spilt igjennom av
Fredrik Evensen. Christian Kruger i VHFK-målet kommer ut og redder.
Like etter er det ny stor mulighet, en corner fra Jørgen Vevle blir feilberegnet av Kruger og
Johannes Hatland er millimeter fra å score. Igjen klarert på streken.
Enda en gang skal VHFK få klarere på streken. Ett frispark fra Jørgen Vevle blir slått inn i
feltet der Robert Dyvik og Kruger havner i en tøff duell. Igjen faller ballen ned bak Kruger,
igjen blir ballen klarert på streken.
«Det ligger en scoring i luften» på Hatland!

Og den skulle komme etter 38. minutter! Osterøy spiller hurtig klikk-klakk i mellomrommet
og det ender med ett nydelig gjennomspill til Jørgen Vevle som skyter ballen i mål fra ti meter.
Lagene gikk til pause med 1-1 etter en veldig fortjent utligning for hjemmelaget som burde
ledet til pause.

Jørgen Vevle ble den store helten på overtid

Etter pause var flyten og trykket til hjemmelaget over. Det ble mer kriging og tøffere dueller.
Gjestene skulle igjen ta ledelsen etter ett noe enkelt baklengsmål.
Kevin Janz får tråklet seg forbi alt og alle i Osterøyforsvaret og kommer alene med Mathias Riple.
Der er Janz sikker og scorer for VHFK. 1-2 på Hatland.
På tampen blir det bare noen halvsjanser til begge lag. Jo Solberg bytter inn Emil A. Solberg
og Osterøy begynner å slå lange baller inn i feltet.
Dommer Charles Whiteley la til fem minutter i den andre omgangen og når de fem minuttene var
spilt spiller Osterøy en lang ball inn i feltet der Emil A. Solberg og Trygve Bru Reigstad går opp
i duellen.
Ballen faller ned på 18. meter til Jørgen Vevle som hamrer ballen i krysset bak en sjanseløs
Kruger. Etter spill og sjanser var det meget fortjent at Osterøy fikk med seg poeng fra
serieåpningen. Alt i alt en positiv kamp av Osterøy, dette kan bli en kjekk sesong!
På fredag er det bortekamp mot Sædalen som tapte sin første kamp mot Bergen Nord.