Klubben i mitt hjerte

Stem fram klubben i ditt hjerte

Klubben i mitt hjerte 2014

Norges idrettsforbund, Nordea, Dagbladet og P4 lanserer Klubben i mitt hjerte i ny drakt i 2014. I år deler vi ut hele 30 pengepremier fra Nordea på 10.000,- kroner, samt én hovedpremie på 100.000,- kroner! Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. 

Kampanjeperioden er fra 8. november til 21. november. 

100 stemmer daglig 
Det eneste idrettslagene trenger å gjøre for å delta i Klubben i mitt hjerte er å skaffe 100 stemmer daglig. Gjennom stemmelokalet på Dagbladet.no/klubben vil alle stemmer som kommer inn bli registrert. Med en gang et idrettslag har oppnådd 100 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på dagbladet.no/klubben at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner. 

Ett idrettslag får kun ett lodd i den daglige loddtrekningen. Dersom ditt idrettslag ikke vinner kan det delta på nytt ved å samle inn 100 nye stemmer til neste dag. På denne måten vil små idrettslag ha like store vinnersjanser som store idrettslag. Målet bør dermed være at alle idrettslag klarer å samle inn 100 stemmer daglig gjennom hele kampanjeperioden. 

Trekningen skjer på hverdager. Første tre vinnere av 10.000 kroner trekkes mandag 10. november. 

Hovedpremien
Det deles også ut en hovedpremie på 100.000 kroner som skal øremerkes breddearbeid i klubben. 

I løpet av hele kampanjeperioden registrerer Dagbladet.no/klubben alle stemmer som kommer inn på en klubb. Den klubben som sitter igjen med flest stemmer totalt vinner. Fredag 21. november kåres også vinneren av hovedpremien.

Stem på Osterøy IL HER

Aktivitetar

Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
14 jun