Flott sesongstart av jenter 2001

Da kampen startet gikk jentene våre hardt ut og det gikk ikke lange stunden før de ledet 1 – 0. Etter det seg de litt nedpå, og da Brekke fikk en scoring godt hjulpet av våre egne kom motstanderne litt mer med i kampen. Osterøy scoret en gang til i omgangen og kunne gå til pause med knapp ledelse 2 – 1.

Etter hvilen våknet våre jenter virkelig. Jevnt over bra trykk på motstanderne hele omgangen, og tidvis var det glitrende pasninger og svært godt spill og flotte scoringer. Det ble rimelig klart utover i omgangen hvem som skulle, og ville, vinne kampen. Målene trillet inn, og jentene gav seg ikke før de nådde 8 nettkjenninger.

Langt å reise i sesongpremieren, men med seier 8 – 1 i lommen var ikke det noe tema etter kampen.

Flott start jenter, vi gleder oss til fortsettelsen!