G13 sette naboane på plass

Guttene var virkelig på hugget denne ettermiddagen og det viste seg ganske raskt at dette skulle bli Osterøy sin kveld. Våre gutter lar ballen gå fint, og med raske kombinasjoner spiller vi ut Arna Bjørnar i første omgang. Vi holder et høyt press og får stadig brudd og skapte mange store sjanser. Målene kom også, og til pause stod det hele 6-0. Arna Bjørnar hadde ikke mye å by på i første omgang, bortsett fra to muligheter alene med Jørgen som han redder mesterlig.

2. omgang startet som første omgang sluttet og vi går rett i angrep og scorer på nytt og det står 7-0.Etter dette mister vi litt grepet på kampen og detter litt nedpå. Arna Bjørnar kommer med i kampen igjen, og reduserer 2 ganger slik at sluttresultatet blir 7-2. Oppsummert en strålende første omgang, som var fulgt opp av en litt dårligere  2.omgang.

Guttene fortsetter oppkjøringen til sesongen, og ser frem til å få prøvd seg i Varegg Cup i midten av mars.