Positiv sesongstart av jenter 2000.

En seier og 2 tap ble fasit etter lørdagens jentecup på Stemmemyren for jenter 2000. Likevel var det en fornøyd og glad gjeng etter kampene. De hang absolutt med, og er positive og forventningsfulle til fortsettelsen.

Første kamp, mot Fyllingsdalen, ledet våre jenter 3 – 1, men fyllingen innhentet forspranget og vant til slutt 6 – 4. Dette var første kamp til laget etter sammenslåing med Fotlandsvåg. De var ikke helt fornøyd med tapet, men var svært godt fornøyd med eget spill og innsats. Det virker som om det er veldig godt samhold i laget.

 

Andre kamp, mot Kalandseid, ble en midtbanekrig. Ingen av lagene skapte mange sjanser. Kalandseid vant til slutt knepent, 1 – 0.

 

I tredje kamp, mot Sædalen, viste våre jenter til dels veldig godt spill. De hadde taket på kampen. Rett nok ble det litt spennende da Sædalen utliknet til 2 – 2 godt ut i 2. omgang, men våre jenter fikk en scoring til og vant kampen fortjent 3 – 2.

 

Alt i alt var både jenter, trenere og foreldre godt fornøyd etter kampene. Jentene viste at de absolutt kan få til godt spill, og når en tar med at de kanskje ikke er helt samspilte ennå, og at det er sesongstart, lover dette bra for fremtiden. Trenerne uttalte etter kampen at de var godt fornøyd med det de så, at de så et bra potensial i laget, og at de gledet seg til fortsettelsen.

 

Sesongpremieren ble feiret på Bella Rosa. Dortea holdt en spontan kort tale der hun gav uttrykk for at dette, både kampene og feiringen, var gøy. Flott!

 

Stå på jenter, dette kan bli bra!

 

Et utvalg bilder fra kampene:Aktivitetar

Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai
24 mai