Åpnet med seier

Bak fra venstre: Joakim, Endre, Markus, Richard, Joakim, Anders, Jakob Johan, Mathias

Foran fra venstre: Steffen, Line, Andreas, Marius

Onsdag 06/05 var det endelig sesongstart på Osterøyserien og alle på Gutter/Jenter 10 år var klare til kamp etter en lang vinter med trening i hallen. Etter å ha fått et par uker med god trening på nye banen på Hatland så vi frem til kamp mot Fotlandsvåg.


Fotlandsvåg presset oss i starten, men vår gode forsvarskjempe Richard gjorde det vanskelig for Fotlandsvåg å lage mål. Han tok det meste som kom, og det som gikk forbi vart fanget av keeper Steffen. Vi jobbet oss inn i kampen og første målet kom fra midtbanen. Et kjempeskudd fra Richard, rett i mål. 1-0.

Nå var vi virkelig med i kampen og neste mål kom på corner. Endre tar corneren og den går rett i MÅL. 2-0. Neste mål kommer fra utspark fra Steffen. Endre som har fått beskjed om å plassere seg foran mål følger ballen og skyter. Fotlandsvåg keeperen redder, men returen havner hos Markus som smeller ballen i mål. 3-0.

Nå var det Anders sin tur til å score. Innlegg fra siden som Anders tar ned og skyter i lengste hjørne. Flott mål og 4-0. Stemningen blant de oppmøtte foreldre er bortimot elektrisk. I slutten av kampen kom Fotland litt mer med i kampen igjen og reduserte to ganger slik at sluttresultatet vart 4-2.  

 

Flott innsats og en god start på 2009 sesongen, og vi gleder oss til neste kamp.