Åpnet med seier

Bak fra venstre: Joakim, Endre, Markus, Richard, Joakim, Anders, Jakob Johan, Mathias

Foran fra venstre: Steffen, Line, Andreas, Marius

Onsdag 06/05 var det endelig sesongstart på Osterøyserien og alle på Gutter/Jenter 10 år var klare til kamp etter en lang vinter med trening i hallen. Etter å ha fått et par uker med god trening på nye banen på Hatland så vi frem til kamp mot Fotlandsvåg.


Fotlandsvåg presset oss i starten, men vår gode forsvarskjempe Richard gjorde det vanskelig for Fotlandsvåg å lage mål. Han tok det meste som kom, og det som gikk forbi vart fanget av keeper Steffen. Vi jobbet oss inn i kampen og første målet kom fra midtbanen. Et kjempeskudd fra Richard, rett i mål. 1-0.

Nå var vi virkelig med i kampen og neste mål kom på corner. Endre tar corneren og den går rett i MÅL. 2-0. Neste mål kommer fra utspark fra Steffen. Endre som har fått beskjed om å plassere seg foran mål følger ballen og skyter. Fotlandsvåg keeperen redder, men returen havner hos Markus som smeller ballen i mål. 3-0.

Nå var det Anders sin tur til å score. Innlegg fra siden som Anders tar ned og skyter i lengste hjørne. Flott mål og 4-0. Stemningen blant de oppmøtte foreldre er bortimot elektrisk. I slutten av kampen kom Fotland litt mer med i kampen igjen og reduserte to ganger slik at sluttresultatet vart 4-2.  

 

Flott innsats og en god start på 2009 sesongen, og vi gleder oss til neste kamp.

 

 

 

 

 

Aktivitetar

Hopp utan tilløp
Haus skule onsdag 27.11.2024 kl. 18.30
16 okt
Valestrandsmarka Rundt
Juleløp torsdag 2. juledag 26. desember kl. 12.00.
16 okt
Valestrandsmarka Rundt
Nyttårsløp tysdag 31. desember kl. 14.00.
16 okt