4. div: Smadret Odda i Fugledalen

Vi tok i mot Odda til serierunde to i Fugledalen. Hele fronttrioen vår iTorbjørn Hovden. Fredrik Evensen og Steffen Rød Låstad var utilgjengelige. så det ga trenerduoen en liten utfordring med laguttaket.

Even S. Fotland tok plass på venstreside som han kjenner godt – Morgan Ahmerble spiss og Leander Raknes fikk sin debut fra start på høyrekanten.Bakover spilte Johannes Hatland og Herman Beckstrøm sine første kamperfor sesongen.

Vi tar kommandoen fra start og får også tidlig uttelling!

I det 11. minutt før vi et hjørnespark fra venstre som Jørgen Vevle skal ta – Oddafinner hver sin mann. men overser at Johannes Hatland kommer luskende inni feltet rett før Jørgen slår inn.

Corneren blir slått på bakerste der Johannes står helt aleine – han header ballen i perfekt bue over keeper og ballen havner i nettet. 1-0!

Johannes Hatland scorer i sin første kamp for sesongenAll klaring er god klaringMathias Jørgensen sikrer at ballen går inn

De neste minuttene skal handle om en meget opplagt Ørjan Tepstad.

Først er han nære scoring etter et frispark fra Niklas Solberg – headingen går over.

Så slår han et innlegg til Andreas Kvåle som hamrer ballen i stolpen før han i neste angrep gjør alt påegenhånd.

Ørjan står høyt og stjeler ballen fra en Odda-spiller før han krommer nakken og løper fra alt og alleog setter ballen i nettet. 2-0!

Høyrebacken vår der altså!

Like etter kommer kampens høydepunkt – et nydelig angrep som starter ved midtstopper. Herman.Ballen går kjapt fra mann til mann – Jørgen Vevle. Mathias Jørgensen. Even Fotland og Morgan Ahmer.Jørgen får igjen ballen i mellomrommet fra Morgan og trer ballen mellom stopper og back tilØrjan som kommer opp igjen fra sin høyreback

Ørjan slår ballen på tvers inn foran mål der Leander Raknes bredsider inn 3-0. Vakkert!

3-0 halvveis der vi var nærmere fire en Odda var redusering.

Ørjan Tepstad slår ballen inn foran mål og får assist

Spissen våknet etter meldinger fra sidelinjen

Etter pause var det viktig å ikke gi Odda noe som helst håp i form av en redusering – det skjedde ikke!Vi fortsatte å kjøre på og øker etter få minutter.

Dagens spiss. Morgan Ahmer. fikk tidlig i omgangen noen meldinger fra sidelinjen av tidligere lagkameraterom at han snart måtte levere varene på topp.

Morgan svarer kjapt på meldingene med å servere ballen til Petar Vrbancic som enkelt kan øke til 4-0.Petar kom inn etter pause og scoret sitt første mål for Osterøy i sin tredje kamp.

Morgan Ahmer med en nydelig assist etter pausePetar Vrbancic scorer sitt første mål for klubben

Ikke lenge etter skal Morgan score sitt første mål for dagen etter en corner fra Niklas Solberg.Ballen faller perfekt ned i feltet der Morgan scorer med nesen. 5-0 og det er over en halvtime igjen.

Vi gjør en del bytter og intensiteten faller litt uten at Odda er i nærheten av å skape farligheter foran Ivan Muratovic i Osterøy-målet.

Vi skulle få det siste målet også. igjen er det Morgan Ahmer som scorer. Mathias Jørgensen spiller ballen i bakrom mot Ahmer som må jobbe litt før ballen havner i nettet. Først må keeperen rundes førhan gjør det samme med midstopperen – deretter setter han ballen rolig nede i hjørnet. 6-0.

Tre nye poeng og totalt seks etter to runder som var målet før neste helgs bortekamp mot Askøy.

Johannes Hatland tilbake med scoringØrjan Tepstad scorer etter et soloraidØrjan og MorganPetar Vrbancic og Morgan Ahmer stod bak 4-0Corner fra Niklas ender til slutt opp hos Morgan i feltetMathias og Morgan feirer 5-0Niklas med assistenEven med godt skuddforsøkIvan hadde en meget rolig dag mellom stengeneMorgan scorer her sitt andre og vårt sjette for dagenKampens målscorere

Fakta:

Osterøy IL – Odda FK               6-0  (3-0)

4. div. avd. 01

Osterøy Stadion Kunstgras. 22. April 2023

Tilskuere: Ca. 150

Dommere: Diad Al-Hatem. Eidsvåg. Shahad Emad Al-Rantisi. Trane (AD1) og Frode Wold. Lysekloster (AD2)

1-0 Johannes Hatland (11) Assist: Jørgen Vevle

2-0 Ørjan Tepstad (31)

3-0 Leander Raknes (33) Assist: Ørjan Tepstad

4-0 Petar Vrbancic (49) Assist: Morgan Ahmer

5-0 Morgan Ahmer (57) Assist: Niklas Solberg

6-0 Morgan Ahmer (82) Assist: Mathias Jørgensen