Seniorlagene på treningsleir til Spania

Lørdag i forige uke reiste A-lag herrer og damelaget på felles treningsleirtil Lloret de Mar like utenfor Barcelona. Spillere. trenere og lagledere møtte opppå Flesland. 42 totalt.

Tre timer seinere etter en litt humpete flytur landet vi i Barcelona og ble bussettil hotellet. Aqua Hotel Bertran Park. der middagen ventet.

Like ved hotellet hadde vi tre baner til rådighet. to med kunstrgress og en gressbane.Utstyr som baller. vester og kjegler. samt vannflasker til alle lå klart på hotellet før hver økt.

Airbus´n til Vueling Airlines tok oss til Barcelona fra FleslandHerrene gjør seg klar til morgenøkt kl. 8 på Camp de Futbol Municipal.Vidar Rosnes og Kim Solberg på feltet 

Mellom slagene på feltet ble det god tid ved bassenkanten eller å gjøre seg kjent med den idylliskekystbyen ved middelhavet.Brunfargen ble det jobbet mye med i solskinnet!

Det ble også arrangert konkurranser daglig. da konkurranseinnstinktet hos de fleste er godt overmiddels.Som en Padeltennins-turnering der det ble inndelt mix-lag blandt herre og damene.Storfavorittene Andreas Beckstrøm og Steffen Rød Låstad taklet ikke presset og ble slått i finalen avIvan Muratovic og Julian Eriksen.Arrangøren med Morgan Ahmer i spissen måtte tåle hard kritikk for dårlig turneringsoppsett. da ikkealle var like fornøyd etter å røket ut tidlig av turneringen. Arrangøren tok ikke selvkritikk. så klagenegikk til døve ører.

Padel-turneringPadel-turneringAnna og May-LindaSelvsikre gutter før kampeneIvan Muratovic og Julian Eriksen var best med racket

LLoret de Mar viste seg å være en liten og sjarmernde by med mye å by på. Shopping. strandliv og joggeturer i de smale gatene stod på menyen. Utestedene fikk også et og annet besøk.

Vel så viktig som treningene var det sosiale – to grupper som vanligvis ikke ser hverandre så ofte.Kjemien satt fra første stund – alt vi gjorde ble gjort felles. Om det var Padel. kortspill. måtider eller bare å «sleike sol» ved bassenget.

Etter fem herlige dager i Spania vender vi snuten hjem – mer en klar for seriestart!

Herrene reiser til Øystese og møter Øystese/Norheimsund. fredag 14. April kl. 19.

Damelaget spiller hjemme i Fugledalen mot Fyllingsdalen 3. Søndag 23. April kl. 17.30.

Bassenget ble flittig bruktDet jobbes!Piker. vin og ØrjanFra Aqua HotelSofie og SteffenJohn Eirik Jørgensen ved strandenPalmer og blå himmelSpillermøte på hotelletTakk for nå. Spania!

Aktivitetar

Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai
24 mai