4. div. BA-ligaen: Poengdeling mot Tertnes

Topplaget Tertnes var motstander for A-laget lørdag. De lå på andre plass

Som mange ganger før tar vi kommandoen tidlig i kampen og før det er spilt
Jørgen Vevle slår et innlegg på bakerste fra høyre til Benjamin Kleppe som hamrer
ballen i nettet. 1-0.

Knappe fem minutter seinere ligger ballen i nettet bak Tertnes-keeperen igjen.
En ball opp i mellomrommet stusser Fredrik Evensen videre til Benjamin Kleppe.
Ute til venstre tar han hele forsvaret til Tertnes med på løpetur og gir seg ikke før han
sklir ballen i mål fra motsatt side. Hardt presset av en forsvarer. 2-0.

Vi dominuerer fullstendig de første minuttene og øker til 3-0 i det 16. minuttet.
Benjamin Kleppe er nok en gang involvert da han slår et perfekt innlegg fra høyre
inn mellom forsvaret og keeper.
Der kommer Steffen Rød Låstad på løp og spaserer ballen i nettet.

Etter det roer det seg, Tertnes tar mer over uten at de skaper all verden. Det nærmeste
de kommer blir et skudd som Morten Vevle redder og gir en skummel retur på.

Jørgen Vevle har «øyne i nakken» og slår ballen bak i feltet til Benjamin Kleppe som gir oss 1-0
Morten Vevle får hockeyassist på 2-0 da han er tredje sist på ballen
Fredrik Evensen stusser ballen fint videre til Benjamin Kleppe
Benjamin Kleppe takler inn 2-0

Skademareritt snudde kampen

I pausen måtte vi gjøre et keeperbytte da Morten Vevle var nødt til å gi seg, inn kom Mathias Riple.

Fem minutter ut i omgangen er det vår eminente høyreback, Johannes Hatland som må gi seg med skade.
Som om ikke det var nok, må Benjamin Kleppe gi seg med skade i en situasjon han kunne gitt oss 4-0.

Det er med på at kampbildet snur – like etter får Tertnes sin største sjanse så langt i kampen. Skuddet
smeller på utsiden av stolpen.
Nå dominerer gjestene og får sin første redusering etter 68. minutter – en corner blir headet inn.

Fem miutter seinere er de nære på etter et frispark, men en god og heldig Mathias Riple får hjelp av
stolpen før han får kontroll på ballen.

Etter 79. minutter reduserer Tertnes enda en gang etter en corner. Det blir kaos inne i vårt
felt før ballen blir sendt i nettet. 3-2!

Etter 87. minutter er lagene like langt, denne gangen er stolpen på lag med Tertnes.
Et flott langskudd går forbi Mathias Riple i full strekk og i nettet via stolpen. 3-3!

Selv om Tertnes hadde momentumet også på slutten var det vi som var nærmest scoring.
To minutter på overtid er Jørgen Vevle utrolig nære etter et frispark fra 20. meter.
Kepper står i keeperhjørnet i det Jørgen løfter ballen over muren. Frisparket går centimetere
utenfor.

Dermed ender det med poengdeling og 3-3. Surt å ikke klare tre poeng etter å ha ledet, samtidig
dominerte gjestene stort etter pause da vi fikk flere skader på nøkkelspillere.
Alt i alt var det greit med poengdeling.

Ny viktig kamp for A-laget førstkommende Torsdag, da er det bortekamp mot Øystese kl. 20.15.

Fakta:

Osterøy IL – Tertnes IL            3-3   (3-0)

4. div, BA-ligaen avd. 02

Osterøy Stadion Kunstgras, 04.06.2022

Tilskuere: ca. 100

Dommer: Andreas Bjørklund, Sotra SK, Jonas Bergli Almås, Djerv SK (AD1) og Shahad Emad Al-Rantisi, Trane SK (AD2)

1-0 Benjamim Kleppe (2) Assist: Jørgen Vevle

2-0 Benjamin Kleppe (7) Assist: Fredrik Evensen

3-0 Steffen Rød Låstad (16) Assist: Benjamin Kleppe

3-1 Ole-Marius Oksnes (68)

3-2 Gustav Aarre Mohus (80)

3-3 Jakob Hellevik Lie (87)