Allerede før minuttet var spilt kunne det stått 0-1. Kristoffer Larsen
vinner duellen med Johannes Hatland og kommer aleine med

Vi tar etterhvert over kampen uten at de helt store sjansene  skapes,
men etter ett kvarter sitter kampens første scoring.

Martin vinner i luften og stusser Benjamin Kleppe aleine igjennom.
Benjamin gjør ingen feil og setter kontrolert inn 1-0.

Martin Hole Hanstvedt header ned til Benjamin Kleppe som kommer på løp
Benjamin Kleppe scorer i fjerde kamp på rad

Denne sesongen har vi vært «livsfarlige» på overganger, det viste vi i dag også. Fem minutter etter
1-0 kontrer vi en ny scoring.
Fredrik Evensen tar med seg ballen fra egen halvdel og løper mot ett ryggende Mathopen-forsvar,
samtidig kommer Steffen Rød Låstad på løp utvendig. Evensen slipper ballen helt perfekt til
Låstad som setter ballen under keeper og i nettet. 2-0!

Fredrik Evensen måtte ut med skade like før pause, så får vi håpe han er kjapt tilbake.

Like før pause er Steffen Rød Låstad i godt driv i mellomrommet, det vil ikke Mathopen ha noe av
og Kristoffer Larsen tar livtak på Steffen og holder han igjen. Gult kort til Larsen og frispark
til Osterøy.

Ikke nødvendigvid skuddhold, 25-30 meter. Men banen er våt, og vi har Jørgen Vevle!
Jørgen klemmer til med en markkryper, ballen går via muren og videre i nettet bak en ikke helt
patent keeper.

Til pause stod det 3-0, vi skapte ikke så veldig mye mer enn scoringene av store sjanser.
Gjestene hadde  sine sjanser og burde nok hatt ballen i nettet de også.

Jørgen Vevle scorer sitt tredje mål på fire kamper

Rotete kamp etter pause

Mathopen tar kommandoen etter pause og får en god sjanse umiddelbart. En god Kristoffer Larsen
kommer seg fri i feltet, litt skrått ute til venstre. Avslutningen er god, men Ivan Muratovic er god og
redder forsøket.
Ivan kom inn i pausen for Morten Vevle.

Selv om ikke spillet sitter, skaper vi sjanser. Steffen Rød Låstad treffer stolpen fra 16. meter etter
56. minutt.
Gjestene viser moral og trykker på, men Ivan holder unna helt til Andreas Selvik ordner alt på
egenhånd da han reduserer til 3-1 etter 77. minutter.

Mathopen øyner håpet om poeng og jakter på en ny redusering, etter 85. minutter bør det stå 2-3.
Ett frispark blir slått inn i feltet vårt, innbytter Andreas Rosendahl Evensen er suveren
i luftrommet og bør stange ballen i nettet. Heldigvis for oss og nervene går ballen på utsiden.

Nærmere kom ikke Mathopen, på overtid treffer Steffen Rød Låstad stolpen for andre gang.
Dermed ender det med 3-1 og tre nye poeng.