Fredag kveld var det sesongens tredje kamp for A-laget. Gjestene har fått
en tøff start på sesongen med to strake tap. Osterøy var klare favoritter før avspark.
Osterøy tok som forventet kommandoen fra start og burde tatt ledelsen i
åpningsminuttene.
Johannes Hatland slår ett glimrende innlegg fra høyre – midt foran mål får Sander M.
Solberg gå opp å heade men header utenfor. Stor sjanse!

Osterøy dominerer stort i starten og alt spill foregår på Dale sin halvdel men uttellingen
lot vente på seg.
Etter drøyt halvspilt omgang får Fredrik Evensen ballen litt inne på Dale sin halvdel.
Når han vender opp og ser ingen blå rundt seg setter han fart mot målet.
Fra 25. meter får Evensen kjempetreff og ballen suser i nettet. Fortjent 1-0 til Osterøy.

Noen minutter senere dobler vi ledelsen etter en corner fra Fredrik Evensen.
Ballen blir perfekt slått inn i feltet og gir Dale-keeperen trøbbel. Han får bare slått ballen
ut på 7-8 meter der Sander Midtun Solberg kommer i hundre og scorer kontant. 2-0!

Fredrik Evensen får drømmetreff her og scorer kampens første mål

Før halvtimen var spilt skulle det bli 3-0 etter en herlig prestasjon av Benjamin Kleppe. Han får ett
oppspill av Fredrik Evensen midt inne på Dale sin halvdel. Han vender vekk Dale-spilleren som prøver å
takle før han løper fra alt og alle og kommer aleine mot keeper. Fra litt skrått hold sender Kleppe ballen
rolig i lengste hjørnet. Strålende!
Flere mål ble det ikke før pause selv om Osterøy dominerte stort også det siste kvarteret.

Benjamin Kleppe scoret hattrick – igjen

Knappe minuttet av andre omgang var spilt da Kleppe gjorde det igjen. En liten kanonade etter forsøk fra
Sander M. Solberg og Jørgen Vevle havner ballen i beina til Benjamin Kleppe. En liten vending før han skyter
i mål. 4-0!
Kampbildet er fremdeles det samme, alt skjer inne på halvdelen til gjestene som begynner å kjenne at de
løper mye imellom.
Etter 65. minutter spilt er Kleppe på rett plass til rett tid. Ivar Bernes Nordbø forsøker ett skudd som går
i en Dale-spiller før ballen faller perfekt ned til Benjamin Kleppe som ikke kan unngå å score igjen. 5-0.

I angrepet etter er jobben til Benjamin enda lettere. Johannes Hatland som igjen spilte en kjempekamp,
gjør en strålende jobb da han kommer seg fri på høyrekanten.
Innlegget foran mål til Benjamin Kleppe er «ferdigscora»  –    6-0!

Innlegget til Johannes Hatland var perfekt. Benjamin kan ikke unngå å score.

Ti minutter seinere skulle det bli enda en Kleppe-scoring. Fredrik Evensen slår inn i feltet der
både Ørjan Kleppe og Benjamin Kleppe kan score. Benjamin viser hvem som er målscorer,
kommer Ørjan i forkjøpet og scorer sitt femte for kvelden!

Osterøy sitt siste mål for ble scoret av assistkongen, Fredrik Evensen. Corner fra høyre blir
slått hardt inn i  feltet med skru – mye skru fra venstrebeinet til Evensen. Høyden er perfekt
og går over keeper og ender i motsatt kryss. 8-0 direkte fra corner.

På tampen skulle Dale få en redusering ut av ingenting. Frispark midt inne på vår halvdel
blir slått inn i  feltet. Ballen spretter litt før den havner i nettet bak Mathias Riple.
Litt for enkelt og unødvendig baklengs.

Osterøy vinner meget fortjent 8-1 over Dale fredag kveld. Med litt bedre uttelling kunne
det vært tosifret for Osterøy denne kvelden.
Neste helg blir det noe helt annet som venter Osterøy. Da gjester vi topplaget Os 2 som
har imponert i starten av sesongen med tre strake seiere og like mange poeng som Osterøy.

Målscorerne: Sander M. Solberg, Benjamin Kleppe og Fredrik Evensen
Jørgen Vevle, Sander Solberg, Herman Beckstrøm og Frerik Evensen jubler for 1-0