5. Div: Sterk seier mot «B-laget» til Bjarg

I søndagens oppgjør var det to lag som var desperate etter tre poeng som møttes.
Osterøy måtte vinne for å holde liv i opprykkskampen – gjestene måtte ha poeng
for å unngå nedrykk til 6. divisjon.
Bjarg 2 hadde sendt «hele» A-laget sitt for å spille søndagens Bjarg 2-kamp på Hatland.
Kun tre spillere var igjen fra det svake Bjarg 2-laget som tok ett heldig poeng mot VHFK
for to uker siden.
Gjestene var også best de første minuttene – men det var Osterøy som fikk den første
målsjansen etter en corner.
Fredrik Evensen skrur ballen inn på nærmeste der ballen går i tverligger og ut igjen
i feltet. Der får Torbjørn Hovden til en slags avslutning men ballen triller like utenfor.

Like etter er vi heldige som ikke får mål imot. En frisk Martin Nyemah finter seg helt fri
på venstrekanten og løper helt inn til fem meter før han slår ballen «ferdigscora» til
Ludvig Rønning foran mål. Heldigvis bommer han på ballen og vi kan kontre.
Det ender med at Rønning «overfaller» Fredrik Evensen som er på vei fremover. Gult kort!
Etter en god start for gjestene tar vi mer og mer over kampen.
Torbjørn Hovden skulle få en stor målsjanse etter rundt halvspilt omgang.
Sander Midtun Solberg spiller frem til Hovden som elegant vender bort Sondre Skutle og
kommer aleine mot keeper.
Hovden prøver å curle ballen rundt keeper – men ballen stryker stolpen på feil side.

«Stinn brakke» på Hatland. I følge speaker var det på tusenvis som hadde tatt turen

Inn mot pause er det stillingskrig der vi er det førende laget uten at det skapes de helt store sjansene.
Nærmest kommer Martin Hole Hanstvedt men skuddet hans går utenfor.

Lagseier

Osterøy skulle få en drømmestart like etter pausen og varter opp med ett strålende angrep.
Det begynner på egen halvdel hos Jørgen Vevle som spiller frem til Fredrik Evensen i mellomrommet.
Han vender opp og spiller ut til Sander Midtun Solberg som tar ballen med seg inn i feltet før han
legger presist inn til Torbjørn Hovden.
Hovden er nådeløs i feltet og hamrer inn kampens første scoring – 1-0!
Vi er fremdeles det beste laget og vi kjemper Bjarg ut av stilen, som ikke får til noe.
Etter 58. minutter begynner Fredrik Evensen å nærme seg noe også. Ett langskudd fra 25. meter
går forbi en sjanseløs keeper – men desverre for Evensen og Osterøy går skuddet i tverligger.
Men Evensen har som vanlig bare startet innskytingen – han skulle få ny mulighet like etter.

Like etter er Bjarg på vei oppover i banen men blir taklet i midtsirkelen av Martin Hole Hanstvedt.
Torbjørn Hovden tar ballen med seg og setter på turboen rett mot mål før han spiller perfekt
igjennom til Fredrik Evensen som runder keeper og putter ballen i mål! 2-0.
Om ikke det skulle bli vanskelig nok for Bjarg nå skulle det bli enda vaskeligere etter 69. minutt.
Ludvig Rønning sparker vekk ballen når Osterøy får tildelt frispark – lite lurt når man har gult fra
før. Nytt gult kort, dermed rødt kort til Rønning.

Kampens siste tyve minutter har vi fremdels god kontroll på gjestene og vi skaper to ny sjanser.
Først ett innlegg fra Sander M. Solberg som finner Mathias Elvik på bakerste – han spiller inn til
Fredrik Evensen som skyter like utenfor.
Ti minutter før slutt er Sander igjen på gang ute til venstre, denne gangen finner han Martin
Hole Hanstvedt som får skutt upresset i god posisjon i feltet. Gjestene får blokkert i siste sekund.

Dermed ender det med 2-0 til Osterøy som imponerte mot en knallgod motstander. Å fremheve
noen i denne kampen er umulig. Det var strålende fra absolutt alle!
Fantastisk spill! Alle la ned en utrolig innsats og spilte med hjertet utenpå drakten! LAGSEIER!

En kamp gjenstår og med ett poeng rykker Osterøy opp.

Fredag 27.10 kl. 20:00 mot Bergen Nord. Kampen spilles i Salhus. Ta turen, laget fortjener ALL STØTTE