Det ble aldri noe stor første omgang men Osterøy skapte det som var av
Allerede etter ett minutt kommer den første da Torbjørn Hovden spiller
igjennom til Emil A. Solberg, avslutningen er god men keeper redder greit.
Han løper fra hele Bjarg-forsvaret og skjærer inn i feltet og får avsluttet fra
farlig posisjon. Avslutningen går utenfor.
Osterøy kommer stadig nærmere mål selv om spillet ikke imponerer. Torbjørn
Hovden blir spilt fri etter 20. minutter og bør gi oss ledelsen da han kun har
keeperen igjen. Men nok en gang går avslutningen utenfor.
Så er det en lang periode der lite skjer, Osterøy er både stillestående og litt passive.
Like før pause kommer det en ny stor sjanse da Benjamin Kleppe blir spilt helt fri.
Fra skrått hold blir det en mellomting av skudd og pasning som stryker lengste
stolpe.
0-0 til pause etter en svak omgang som likevel burde gitt oss en ledelse. Bjarg 2
skapte ingenting.

Fra spiss til keeper

Den andre omgangen startet strålende for Osterøy. Fredrik Evensen slår
corner fra venstre der Martin Hole Hanstvedt går i duell midt foran mål.
Etter litt klabb og babb i feltet faller ballen ned på fem meter der Hanstvedt
kliner ballen i mål. 0-1!
Like etter bør det stå 0-2 da Osterøy får frispark på høyresiden. Evensen slår
inn til en helt umarkert Robert Dyvik som bør score enkelt. Men treffet med hodet
blir for tynt og ballen går utenfor.
Etter 54. minutt blir det dramatisk på Stavollen. Ett innlegg plukker Morten Vevle
greit i feltet før han blir klippet ned av en Bjarg-spiller og ballen går i mål.
Dommeren klarer faktisk og godkjenne målet, men en våken assistentdommer vinker
for harde livet og målet blir annulert.
Morten Vevle måtte forlate banen med store smerter etter «overfallet»
Vi stilte uten reservekeeper i dag og valget av ny keeper ble Emil Ahmer Solberg.

Martin Hole Hanstvedt i duellen før han hamrer inn 0-1
Fornøyd gjeng da ballen endelig gikk i mål
Emil Ahmer Solberg måtte ta plass mellom stengene etter pause

De første minuttene etter skaden på Vevle var det Bjarg som hadde ett lite trykk på oss uten at de skapte
de helt store sjansene. Den største er det Emil som gir de da han fomler med ballen i beina, men er
raskt nede å redder situasjonen selv.
Spillet bølger nå frem og tilbake men det er fremeles vi som er farligst. Desverre er vi for unøyaktige med
den siste pasningen flere ganger, noe som kunne gitt oss flere mål.
De gangene vi er nøyaktige blir det farlig. Torbjørn Hovden blir spilt igennom to ganger, først fra Evensen
og deretter fra Kleppe. Keeper redder begge forsøkene.
Etter flere lange spilleavbrudd ble det lagt til hele ti minutter i 2. omgang. Bjarg 2 trykket hardt på de første
minuttene helt til de ble redusert til 10. mann.
Benjamin Kleppe blir feid av banen ute på høyrekanten og Martin Steffensen hos Bjarg 2 får sitt andre
gule kort. Dermed rødt!
Etter utvisningen tar vi over og får noen utrolige overganger der vi bør pungtere kampen. Martin Hole
Hanstvedt er nær scoring ti minutter på overtid, men skuddet går i stolpen.
Dermed vinner vi 0-1 borte mot Bjarg 2 er er nr. 2 i avdelingen kun bak Bergen Nord når lagene tar ferie.