Seriestart for G13

Motstander i første seriekamp var Flaktveit, som kom rett fra seier i Vinterserien og hadde ikke tapt en kamp i hele vinter. Det viste seg raskt at dette var et godt og aggressivt lag. De gav oss ikke mye tid, men spillmessig var vi fult på høyde.  Flaktveit tok ledelsen 1-0 før vi slo tilbake med to scoringer av Thomas og Mathias. Vi får til en del bra spill, men de er langt mer ”på” og stresser oss hele tiden. Flaktveit snur kampen igjen før Mathias er frempå igjen med et flott langskudd som gjør at vi går til pause med 3-3.

2. omgang starter med et høyt press fra Flaktveit og de har en spiss som er i egen klasse. Han er stadig frempå og våre gutter blir løpende etter. Flaktveit scorer 4 mål i første halvdel av 2. omgang, før vi våkner litt til liv igjen. Aleksander er frempå etter et strålende angrep av Osterøy, og stillingen er 7-4. Resten av kampen blir jevn men Flaktveit får inn ett mål til som gjør at sluttresultat blir 8-4.

Fikk oss en god gjennomkjøring og alle guttene er klare for å trene godt fremover for å komme sterkt tilbake.