Flott start på serien 2011 av Osterøys G 99

Første seriekamp for Osterøys gutter – 99 endte med seier 6 – 4 over Bergen Nord.

Praktisk talt hele første omgang bølget kampen frem og tilbake. Det var veldig spennende. Ingen av lagene hadde overtaket, og det så ut til at dette kom til å bli en jevn kamp. Ut i omgangen ble det mål til Osterøy, slik at de kunne gå til pause med 1 – 0.

I starten av 2. omgang ville Osterøy mest, og gikk opp til 2 – 0 og 3 – 0. Både trenere og foreldre begynte å ane at dette kunne gå rette veien. Våre gutter er nok ikke i toppslag ennå, og kanskje litt ”rustne” etter vinteren. De ”sovnet” litt, og Bergen Nord våknet. I løpet av noen få minutter reduserte Bergen Nord 2 ganger, slik at det stod 3 – 2 til Osterøy. Noen fantomredninger av Osterøys keeper Adrian var nok sterkt medvirkende til at det ikke så verre ut. Kampen hadde fått ny nerve, og foreldre og trenere var nok litt mindre sikker på at våre gutter skulle hale i land seieren. Heldigvis våknet våre gutter etter dvalen igjen og etter en intensiv periode av Osterøy stod det 6 – 2 til dem. De slakket nok litt av på slutten, men seieren var ikke truet. Hjemmelaget scoret to ganger til, men likevel var det ikke tvil om at våre gutter skulle hale dette i land. Sluttresultatet ble 6 – 4 til Osterøy, noe både spillere, trenere og foreldre var svært godt fornøyd med.

Noen bilder fra kampen:

Markus scorer 1 – 0 til Osterøy.

Matias er fokusert.

Anders forsøker å lage sesongens mål i første kamp.

Anders – veldig fokusert.

Et godt forsøk… men over denne gang. Hadde vært stilig om den gikk inn!

Andreas i fint driv. Anders er med.

Markus ”ruler” i luften og klarerer med hodet. Motstanderne trenger ikke forsøke seg!

Martin klinker til. Besnik fikk også en tå på ballen og styrte den forbi keeper.

Glade gutter etter samarbeidet som førte til scoring.

Joakim kan være god å ha som back. Her runder han en av Bergen Nords angripere.

Steffen gir ikke opp. Han strekker seg langt for å forsøke å score.

Yess, den satt! Det viser at det lønner seg å prøve selv om det nesten ser håpløst ut!

Markus i duell. De var det mange av.

Keeper Adrian var i praktslag og hadde flere klasseredninger. Han hater å se ballen forbi seg… det er positivt for våre gutter!

Martin har scoret. Ikke noe å si på gleden ved det.

Anders ut på siden, legger inn til Steffen. Bergen Nords keeper er på tur…