Uavgjort mot Flaktveit

MÅLGJEVANDE: Thomas Langeland (her i aksjon mot VHFK i fjor) spelte berre første omgang mot Flaktveit. Mål vart det ikkje på hurtigtoget, men han noterte seg for ein "assist" etter å ha frispelt Martin Dyvik på utsøkt vis etter drøye 20 minuttar av kampen.

Osterøy spelte laurdag treningskamp mot Flaktveit i Vestlandshallen. Trass ein litt rufsete start på førsteomgang og sterkt varierande spel i andre omgang, måtte det ein gavmild dommar til for å fråta dei gul/grøne siger mot 4. divisjonslaget.

Kampen byrja nemleg ikkje på beste vis for Osterøy. Oppkava, nervøst spel resulterte i mykje unøyaktighet dei første 15 minuttane. Etterkvart roa laget seg og spelet vart merkbart betre den neste halvtimen. Dette resultert i to skåringar av høvesvis Martin Dyvik (26. min) og Eirik Øvsthus (27. min). Osterøy gjekk dermed til pause med 0-2 leiing.

Etter to minuttar i 2. omgang vart det dømd ein straffe som få i Osterøy-leiren skjøna noko av. Flaktveit reduserte til 1-2 og var dermed inne i kampen att. Flaktveit styrte resten av omgangen, men sleit med å konvertere sjangsar i teljande resultat. Utlikning vart det likevel – på ei perle – etter vel 65. minuttar.

Flaktveit – Osterøy 2-2 (0-2)

0-1 – 26. min: Martin Dyvik
0-2 – 27. min: Eirik Øvsthus
1-2 – 47. min:
2-2 – 65. min: –