1. Rankingturnering NORD – Bodø

Austrått vant spennende finale!  (29.10.2006)

Unge Tambarskjelvar bød rutinerte Austrått på sterk motstand i dagens finale i rankingturneringen for kvinner 1. divisjon – der Austrått til slutt trakk det lengste strået og vant 2-1. Bedre avslutning på et knallbra arrangement kunne man ikke fått!

Tambarskjelvar startet best og tok 1. sett 25-19. Austråtts mer rutinerte mannskap tok seg kraftig sammen i 2. sett som de vant "greit" 25-16. Siste sett ble en thriller. Lagene fulgte hverandre til 9-9, da gjorde Tambarskjelvar et kraftig rykk og gikk opp til 14-11. På matchball 1 vant Austrått tilbake serven, og det var de som hadde nok is i magen – settet ble avsluttet på 16-14 til Austrått. Stor jubel og glede på den ene siden av nettet, naturligvis! 

Tambarskjelvar var en stor positiv overraskelse, mens forhåndsfavoritt NTNUI Dragvoll gikk på en "smell" i kvartfinalen mot Åsheim. Sortland spilte seg til øvre sluttspill som det eneste laget fra region nord og de endte på en flott 7. plass.

Slik ble hele resultatlista:
1.  Austrått
2.  Tambarskjelvar
3.  Osterøy
4.  Åsheim
5.  NTNUI Dragvoll
6.  Lier
7.  Sortland
8.  Stod
9.  Ålesund
10. Flint
11. TSI (Tromsøstudentene)
12. Alta
13. Øksil
14. Hundholmen
15. Innstrandens
16. Hundholmen 2

Resultater fra alle kampene i turneringen finner du her: http://www.cupassist.com/ranking_1_divbodo2006.

Teknisk arrangør Innstrandens fortjener all mulig honør for et veldig godt arrangement. Servicegraden var svært høy, og alle lagene og dommerne ble tatt godt vare på.

Neste rankingturnering er i Trondheim første helga i desember, dit reiser både kvinne- og herrelagene.