Orienteringskurs

Osterøy ILs orienteringsgruppe ønsker herved å invitere alle ostringer til orienteringskurs! Osterøys natur er en bortgjemt perle med bratte fjell store skoger og urørt villmark.

Orientering er idretten for deg som elsker tøffe naturopplevelser der du navigerer deg frem i ukjent terreng til lyden av dine egne trommende pulsslag. Men også for deg som liker problemløsing i ditt eget tempo mens du nyter fuglenes kvittring skogens dufter og en frisk naturopplevelse.

Orientering er en idrett for alle uansett alder. Ta med deg barna dine foreldrene dine vennene dine eller kanskje besteforeldrene dine til kurset. Avhengig av påmelding kommer vi til å tilpasse kurset mot en gruppe for de yngre (under 12) og en gruppe for de eldre (12+). Du kan selvfølgelig delta i den andre gruppen dersom du vil følge opp eget barn. Kurset kommer til å gå over 4 dager:

Tirsdag 7. april: 18:00-20:00 Oppmøte Osterøy Videregåande skule. Teoridel .
Lørdag 11. april: 11:00-13:00 Oppmøte badeplassen ved Husavatnet. Praksis ute. Ta med grillmat.
Tirsdag 14. april: 18:00-20:00 Oppmøte Osterøy Videregåande skule. Teoridel.
Lørdag 18. april: 11:00-13:00 Oppmøte Hosanger Montesorriskule. Kursavslutning med praksis.

På lørdagstreningene skal vi være ute. Kle deg etter været og ta med skiftetøy til etter treningen. Ta på deg joggesko og treningstøy som tåler å bli skittent. Ta med kompass om du har!

Pris: Kurset koster 200kr for 15år+ og 100kr for barn opp til 14 år. For en familie er prisen 300kr uavhengig av antall familiemedlemmer. Dette inkluderer kursmateriell. Ved påmelding gjelder ĢNo show no payģ altså betaling ved fremmøte.

Dersom det ikke passer for deg å komme på en eller flere av kursdagene men er interessert i å starte med orientering og har lyst til å være med på kurset er ikke dette noe problem. Da kan vi ta en repetisjonsdag senere der vi går igjennom det du evt. gikk glipp av. Påmelding gjøres til oil.orientering@gmail.com eller via Osterøy IL orienteringsgruppa på facebook

Aktivitetar

Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar
Open trening TURN
Osterøyhallen
07 mai
Ekstraordinært Årsmøte
Osterøy IL Klubbhus
18 mai
24 mai