6. div: Seier på Furubakken i siste seriekamp

Osterøy 2 har hatt en tøff, men fin sesong i 6. divisjon. Laget har i hovedsak bestått
av G15 og G16-spillere, så fysisk har de til tider fått kjørt seg i høst.

Sesongen startet bra for laget, en seier og to uavgjorte på de tre første kampene.

Så fulgte fire strake tap og de var i faresonene for nedrykk med to kamper igjen å spille.

Forige helg ble det seier 3-2 hjemme mot Dale, noe som ville sikre oss en sikker plass
i avdelingen med seier mot VHFK 2 på Furubakken. Ett poeng ville i ettertid også vært nok.

På Furubakken var det hjemmelaget som startet klart best, den første halvtimen var
det lite og ingenting som fungerte.
Før det var spilt fem minutter hadde vi pådratt oss ett gult kort til Daniel Rebnor-Johnsen
og foretatt kampens første bytte. Ivar Bernes Nordbø ut med strekk, inn kom en alltid
spillesugen, Steffen Rød Låstad.

Etter elleve minutter blir Daniel Bysheim Isvik lagt i bakken innenfor sekstemeteren
vår av Rebnor-Johsnen, straffe til VHFK 2.
Den settes utenfor av Benjamin Skage Grinde, fremdeles 0-0.

VHFK 2 jubler for straffe, vi fortviler

Like etter er det en ny god sjanse til VHFK 2, men skuddet til Dani Emil Larsen går like utenfor.
Bytte nummer to kommer etter 20. minutter, Even Simmenes Fotland må gi seg pga skade
– inn kommer Leon Kalleklev.

Etter 28. minutter tar hjemmelaget en fortjent ledelse – Jonatan Gjerstad Skjerping kommer aleine
med Fredrik Kallekleiv etter at vi gir vekk ballen på midtbanen.
Skjerping har ingen problem med å sette ballen i nettet. 1-0 til hjemmelaget.

Vi hever oss umiddelbart og er det beste laget inn mot pause, i tilegg effektive.
Vår første målsjanse er det Elias Aspevik som får etter 37. minutt da han får ballen på hjørnet av
fem-meteren. Der er Aspevik sikkerheten selv og utligner til 1-1 på Furubakken.

Like etter prøver Ørjan Tepstad seg med ett langskudd – det gode skuddet skaper trøbbel for
VHFK-keeperen som må gi en corner.

Like etter er Tepstad på farten igjen – fra høyresiden slår han ballen inn i feltet der Leon Kalleklev
banker inn 1-2. Det stod seg til pause.

Elias Aspevik setter kontrolert inn utligningen til 1-1
Ørjan Tepstad med innlegget som ender med at Leon Kalleklev gir oss ledelsen
Leon Kalleklev (15) scoret det viktige målet like før pause

VHFK 2 åpner best etter pause – men det er vi som scorer igjen

Hjemmelaget går hardt ut etter pause for å få en tidlig utligning og er veldig nære!
Først prøver Lukas Bysheim Isvik seg med et langskudd, men Fredrik Kallekleiv er i full strekk
og redder til corner.

Like holder vi på å gi vekk en scoring til VHFK 2, Fredrik Kallekleiv skal spille kort ut til
Jonas Skjerven på backen – men i stedet går den rett i foten til en VHFK 2-spiller og triller mot
det åpne målet.

Fredrik Kallekleiv løper mot eget mål og får reddet på streken!

I stedet gir vi hjemmelaget en kalddusj like etter da vi får corner fra venstre – Steffen Rød Låstad
skrur den innover med perfekt kraft, høyde og skru. Ballen smeller inn via bakerste stolpe
og i nettet. 1-3 på Furubakken.

Ti minutter etter scoringen kan Steffen Rød Låstad score igjen, men denne gangen redder keeper
skuddforsøket.

Den siste halvtimen har vi god kontroll, VHFK 2 kom ikke nærmer en ett par langskudd. Ett av de
traff oversiden at tverligger.
Vi skaper heller ikke all verden – da ebber kampen ut med 1-3 til guttene våre og tre poeng.

Vi ender på 6. plass i 6. divisjon avd. 03 med elleve poeng og kan planlegge for ny sesong
på dette nivået – VHFK 2 endte sist med to poeng å må ta turen ned i 7. divisjon.

Tristan Ahmer (15) er en av unggutttene på laget, i tillegg lagets kaptein. Solid sesong!