vært strålende før pause, spesielt i de to siste kampene.

begge lag.
Kampens først scoring kommer etter en corner til gjestene. Ballen faller
ned midt i feltet, Marius Skutle hamrer ballen i nettaket. 0-1.

Marius Skutle sender ballen i nettaket til 0-1

Bare minutter etter angriper Frøya på nytt og øker til 0-2. Ett hardt innlegg ender opp med at
Robert Dyvik er uheldig og setter ballen i eget nett.
Like etter kunne det stått 0-3, men Ivan Muratovic redder glimrende.

Resten av omgangen skapes det fint lite fra begge lag, Frøya leder fortjent 0-2 halvveis.

Viste klasse og karakter etter pause

Etter pause endret kampbildet seg totalt, vi var på hugget fra første minutt.
Etter kun fem minutter får vi uttelling etter et strålende angrep. Kanskje årets beste angrep!
Vi vinner ballen på egen halvdel og spiller klikk-klakk-fotball i midten før Steffen Rød Låstad spiller
ballen ut til Henrik Brandtun.
Benjamin Kleppe som også var delaktig i oppbyggingen av angrepet stormer mot mål og finner
ledig plass ved bakerste stolpe.
Innlegget fra Brandtun er så perfekt som man kan få det, med venstrefoten slår han
innlegget mellom keeper og Frøyas forsvarere. Benjamin Kleppe setter greit inn 1-2.
Gåsehudangrep!

Temperaturen øker på Hatland, flere gule kort blir delt ut til begge lag. Vi styrer
på eget kunstgress og jager 2-2.
Etter vel en times spill bør Frøya øke etter en kontring, men avslutingen går over.

Minutter etter Frøya sin store sjanse er det vi som får ballen i nettet. Jørgen Vevle
spiller ballen ut til venstre til dagens venstreback, Ørjan Tepstad.
Ørjan krummer nakken og løper oppover venstresiden før han skjærer inn
sentralt i banen.
Fra hjørnet av sekstemeteren prøver Tepstad seg på ett skudd. Det er ganske
løst og det går nesten midt på mål. Men ballen ender i nettet, 2-2!

Henrik Brandtun slå et perfekt innlegg til vår første scoring
Benjamin Kleppe avslutter et fantastisk angrep med scoring

Snuoperasjonen var komplett etter 75. minutter da vi får corner. Fredrik Evensen slår ballen presist
inn i klyngen foran Frøyas keeper.
En ball som keeper får plukke upresset, men glipper ballen ned på bakken med Benjamin Kleppe i
nærheten. Det gjør man ikke ustraffet! Benjamin Kleppe er kjappest i reaksjonen og sender ballen
i mål til 3-2. Sitt syvende mål på syv kamper.

Frøya var generelt misfornøyd med dommertrioen i denne kampen. Og fikk utrolig nok bare ett gult
kort for munnbruk i denne kampen.
Men etter 83. minutter får de en gal avgjørelse i sin favør.
En klar offside ute til høyre får ikke assistendommeren med seg, innlegget som blir slått
innoverskrudd går forbi alt og alle og i mål. 3-3!

To minutter før slutt er det mye som tyder på at Frøya ble snytt for 3-4, Ivan Muratovic varter opp med
en ny strålende redning inne i målet. Var ballen over streken?? Ja ifølge Frøya, nei ifølge dommerne.

Dermed ender kampen 3-3 og ett poeng til hver. Vi hadde alle tre poengene i lommen ett kvarter
før slutt, men sier oss greit fornøyd totalsett med ett poeng.
Laget viser klasse og karakter etter den andre omgangen som blir vist, de som ikke var
til stedet gikk glipp av en magisk kveld i flomlyset på Hatland.

Allerede på lørdag er det ny kamp, da skal vi prøve å ta sesongens første poeng på bortebane mot
Loddefjord på Alvøen.

Ørjan Tepstad skjærer inn fra kanten og utligner til 2-2
Jørgen Vevle med assisten
Frøyas keeper klarer ikke å holde corneren fra Fredrik Evensen
Benjamin Kleppe er som «Gjedda i sivet» og setter ballen i mål
Ellevill jubel på og utenfor banen
Kampens målscorere, Ørjan Tepstad og Benjamin Kleppe (2)

Fakta:

Osterøy IL – Frøya   3-3   (0-2)

4. Div. BA-Ligaen, adv. 02 B

Osterøy Stadion Kunstgras, 28.September 2021

Tilskuere: ca. 200

Dommere: Rezvan Warmely, Hovding TIL, Anders Nygaard Smith (AD1), Kjøkkelvik IL og Andre Frøseth Jønland (AD2), Sandviken IL