Med halv sesong er poengene gull verdt i starten. Både vi og gjestene
stod med tre poeng på de to første kampene.

Det ga uttelling allerede i det syvende minutt. Fredrik Evensen henter
Innlegget er perfekt, Johannes Hatland stiger til værs og stanger ballen
i nettet. 1-0!

En av fire assister fra hovmester Evensen
Johannes Hatland stanger oss i ledelsen

I påfølgende angrep utligner Loddefjord. En lang ball i bakrom skal Ivan Muratovic ut å fange, men
feilberegner og Loddefjords Mathias Johnsen snapper ballen foran Ivan og kan sette ballen i det
tomme målet. 1-1.
Osterøy fortsetter å styre etter kalddusjen og tar tilbake ledelsen etter 17. minutt. Vi har ikke bare
Fredrik Evensen som kan strø om seg med lekre assister denne sesongen. Steffen Rød Låstad hadde en
ny glitrende kamp og står bak vårt ledermål.

Steffen tar med seg ballen litt innpå halvdelen til Loddefjord før han trer igjennom Benjamin Kleppe, som
er på løp. Pasningen og løpet er som hånd i hanske, Benjamin kommer aleine med keeper.
Benjamin er iskald og venter ut keeper før han setter ballen i lengste hjørnet. 2-1 på Hatland.

Bare noen få minutter etter blir det 3-1! Målet minner om det forrige, Fredrik Evensen spiller
igjennom Steffen Rød Låstad som kommer på løp. Nok en gang er timingen på pasning og løp helt
perfekt.
Steffen Rød Låstad kommer aleine med keeper og er like iskald som Benjamin Kleppe.
Han venter ut keeper og chipper ballen elegant over sisteskansen og i nettet. Festfotball!

Steffen Rød Låstad vekter gjennomspillet perfekt
Benjamin Kleppe fikser resten, løper fra forsvaret og setter ballen iskaldt i mål

To minutter seinere står det 4-1, Osterøy gjør som de vil i denne perioden og angrepene står i kø. Ved
denne scoringen er det litt klabb og babb i feltet før ballen faller perfekt i beina til Jørgen Vevle som ikke
lar seg be to ganger. I nettet med ballen!

Tempoet til hjemmelaget roet seg etter dette, noe som var naturlig. Ett vanvittig kjør i starten.

Osterøy skulle få enda en scoring rett før pause, Fredrik Evensen får ballen inne i feltet og men finner
ingen åpning til å avslutte selv. Da hæler Fredrik ballen bak til Jørgen Vevle som fyrer fra 17-18 meter.
Ballen suser langst bakken forbi en utmanøvrert keeper. 5-1!
Gjestene fikk ett par halvsjanser etter dette, men Ivan Muratovic ordnet greit opp.

Loddefjord best etter pause men Osterøy hadde bra kontroll

Gjestene tar kommandoen etter pause og er det førende laget de første tyve minuttene, men uten
at de får uttelling på ett par-tre gode sjanser.
Etter 74. minutter får de redusering etter en dødball fra høyre. Ballen blir slått inn i feltet og Marius
Hodne Sivertsen header inn 5-2.
Etter 83. minutter får Loddefjord tildelt straffespark som Thomas G. Minde setter sikkert inn.
5-3 og gode ti minutter igjen, skal vi rote dette bort?

Neida! De siste minuttene blir det mye stopp i spillet og liten flyt for noen av lagene, det skapes
lite foran målene helt til vi er på overtid.

Da angriper vi på venstre kanten ved Fredrik Evensen som skjærer inn i feltet. Evensen