Fra straffemerket bør Hovden sette den i nettet, men Åsane-stopper,
Elias Brox, gjør seg stor og får blokkert – ballen triller ut til Sander Midttun

Torbjørn Hovden fant ikke åpningen til å gi oss en drømmestart på kampen

Etter åpningsminuttene tar Åsane 2 over banespillet, men som mange andre lag, de klarer ikke
å bryte oss ned. Sjansene uteblir – helt til dommeren blåser straffe.
Magnus Hestnes takler Åsane 2-spilleren på vei ut fra feltet, treffer ballen, assistendommeren
som er nærmest situasjonen markerer for corner til Åsane 2.
Dommeren er uenig med assistenten og dømmer straffe til Åsane 2 og gir Hestnes ett gult kort.

Straffesparket er det Henrik Udahl som tar, men det svake straffesparket er Mathias Riple kjapt
nede på og redder.
Desverre går returen rett ut til Udahl som enkelt kan gi gjestene 0-1.

Henrik Udahl skulle få en ny sjanse drøye ti minutter før pause etter ett flott angrep – han får
skyte fritt fra seksten meter, men Riple redder mesterlig til corner.
Inn mot pause er det vi som får to halvsjanser etter corner – den største muligheter er det
Johannes Hatland som får med ett skudd på hel volley. Forsøket som hadde god retning ble
blokkert.

Kortene haglet og vi sikret oss ett særdeles viktig poeng etter pause

Det skulle ikke gå mange minuttene etter pause før vi utligner til 1-1. Ett langt oppspill fra Sander
Midttun Solberg bør Åsane 2-stopper, Magnus Bruun-Hanssen, ha kontroll på – det hadde han ikke!
Han slenger ut en fot for å stoppe gjennomspillet, men bommer.
Da er det fritt frem for Benjamin Kleppe som løper fra Bruun-Hanssen og setter ballen rolig forbi
keeper.
1-1 etter 51. minutter på Hatland.

Magnus Bruun-Hanssen bommer på ballen – Benjamin Kleppe lar seg ikke be to ganger
Benjamin Kleppe stikker i fra Bruun-Hanssen
Og scorer sikkert aleine med keeper

Ti minutter etter bør vi snu kampen etter ett strålende angrep – Jørgen Vevle strør om seg med
gode  pasninger, denne gangen ut til Johannes Hatland som kommer på løp fra sin høyreback.
Innlegget fra Johannes er perfekt, mellom keeper og forsvaret til Åsane 2 – Benjamin Kleppe
skal «bare»  sette den i nettet fra syv meter, men keeper får på en eller annen måte reddet
skuddet.

Så gikk kampen over i en stillingskrig, det ble brukt veldig mye energi på dommeren – spesielt
fra gjestene.
Det ble bare med noen halvsjanser i form at langskudd fra Jørgen Vevle og Fredrik Evensen,
gjestene  trykket på og hadde ballen mest i sluttfasen.
Etter 83. minutter tar det fyr på Hatland – Jørgen Vevle tar livtak på Henrik Udahl for å stoppe
en farlig overgang.
Dommer dømmer korrekt frispark, men Udahl svarer med å sparke ned Jørgen Vevle i etterkant.
Dommer og assistent tar seg en prat før Jørgen Vevle får det gule kortet og Udahl det røde.

Totalt ble det delt ut åtte gule kort og ett rødt kort uten at det var en stygg kamp.

I kampens siste ti minutter er det Åsane 2 med ti mann som kjører på for tre poeng, ett poeng
passer oss mye bedre enn Åsane 2.
Men sjanser skaper de ikke flere av, det er vi som er farligst på tampen når vi kommer på
visitter på Åsane 2 sin halvdel.

Kampen ebber ut med ett poeng til hver – noe vi er fornøyd med slik ståa er. Nå har vi halvannet
bein i neste års 4. Divisjon!
For Åsane 2 sin del så forsvant nok opprykket etter søndagens oppgjør, de ligger nå fem poeng

Robert Dyvik med den første pekefingeren til dommeren
Anders Hatland viftet også med pekefingeren og fortalte dommeren hva han mente om