4. Div: Ett viktig bortepoeng mot IL Gneist

Fire serierunder igjen, nå er det poeng som teller. Vi ligger på en 8. plass
Det er to avdelinger i 4. Divisjon, den dårlligste 10. plassen av de to

Etter en god start på høstsesongen har vi gått på to strake tap, mot Bjarg
og Sund. Nå måtte vi plukke poeng igjen!
I så måte var ikke bortekamp mot Gneist på Liland det enkleste, hjemmelaget
var favoritter.

Hjemmelaget har mest ball i starten, men det er vi som skaper den første sjansen.

Og litt typisk oss denne sesongen, vi trenger ikke mange sjanser før ballen sitter
i nettet.
Sander Midttun Solberg spiller ballen ut til Jørgen Vevle på venstresiden, Vevle
pisker inn ett strålende innlegg ved bakerste stolpe.
Der har vår høyreback, Johannes Hatland, blitt igjen etter en dødball og får stå helt aleine.

Johannes spaserer inn 0-1 til Osterøy etter ti minutter.

Johannes Hatland setter inn 0-1 etter ett strålende innlegg av Jørgen Vevle
Sander Midttun Solberg, Johannes Hatland, Benjamin Kleppe, Jørgen Vevle og
Glenn A. Aarbakke

Kampbildet resten av omgangen blir det samme, Gneist har mest ball men skaper ingen
verdens ting.
Vi er småfarlige på overganger og dødballer. Vi er nærmere 0-2 enn Gneist er utligning.
Benjamin Kleppe får to muligheter etter lange innkast fra Magnus Hestnes.

Først bommer keeper i feltet og Benjamin avslutter over, etter en halvtimes spill er Benjamin
høyest i feltet og kommer til en avslutning med hodet. Keeper er nede og redder ganske greit.

En heseblesende omgang ebber ut med 0-1 til Osterøy.

Mistet to poeng på overtid, men det ene poenget kan være svært viktig

Den andre omgangen startet med en kjempesjanse til Gneist! Ett langskudd har retning mot
vinkelen, men Mathias Riple får en liten finger på ballen og den smeller i stolpen.

Kampbildet er det samme som før pause, Gneist spiller og spiller, men det går stort sett på
tvers før de går rett i «garnet» vårt.
De er farligst ute på kantene der de kommer til noen innlegg, men vi rydder unna der og.

Like før timen er spilt er det vi som kan øke til 0-2 – Sander Midttun Solberg spiller Glenn Andre
Aarbakke aleine igjennom. Keeper rykker ut og redder forsøket.

Den neste sjansen går også til Osterøy, etter ett flott angrep er det Fredrik Evensen som får ballen
på «gullfoten» – avslutningen fra 10-12 meter blir for løs og keeper redder igjen.

Kampen går inn i overtiden, Gneist har ikke klart å bryte oss ned enda! Men så glipper det i feltet
etter ett innlegg.
Headingen fra Tarjei Vevle sniker seg inn nede ved stolpen og Gneist utligner til 1-1.

Surt at to poeng ryker på overtid, men samtidig kan det være ett viktig poeng vi fikk med oss.
Etter spille og sjanser er det ikke noe å si på at kampen endte med poengdeling.

Med samme innstilling i de tre siste kampene skal vi bli vanskelige å slå. Neste kamp for A-laget
er Søndag om en uke. Da kommer ett lag med opprykksplaner på besøk, Åsane 2.