opp vårt forsvar og kommer aleine med Riple som redder mesterlig.

Hjemmelaget skaper de farligste sjansene de første tyve minuttene, men vi
tar vare på vår første sjanse like etter.
Den første spiller han tunnel på, den andre drar han seg flott forbi før han skyter
med utsiden av høyrefoten forbi keeper. Strålende av Benjamin og 0-1 i Arna.

men hjemmelaget får ikke ballen i mål og våre gutter leder 0-1 halvveis.

Benjamin Kleppe scorer vårt første mål
Glenn Andre Aarbakke kommer skliendes for å feire

«Krig» mot slutten der marginene gikk vår vei

Den andre omgangen startet som den første, ett innlegg og en heading fra kort hold
fra hjemmelaget. Riple med nok en strålende redning.
Få minutter etter er vi dødelige når vi får sjansen, denne gangen får vi hjelp fra AB.
Glenn Andre Aarbakke kommer seg fri på høyrekanten og slår ett hardt og flatt innlegg.
Keeper er nede og ser ut til å få tak i innlegget, men hjemmelagets Øystein Aksnes er
uheldig og fomler ballen i eget nett. 0-2! Like etter brenner AB nok en svær sjanse da
Sebastian Haugland skyter over aleine foran mål.

Etter 69. minutter skal AB få sin fortjente scoring, Martin M. Tysse header inn ett innlegg som
Riple feilberegner.
Den neste sjansen er det vi som får etter en corner, men headingen fra Johannes Hatland går
rett på keeper.

AB presser på for en utligning, men det er vi som scorer igjen! Det hele starter ute til venstre
der dommeren dømmer ett innkast for AB.
Assistendommeren på linjen vinker Osterøy sin vei og sånn blir det. Vi tar kastet kjapt og
Glenn Andre Aarbakke spiller inn i midten til Ivar Bernes Nordbø.
Nordbø fomler litt med ballen før han skyter ballen lavt ned til venstre for keeper fra 16. meter,
1-3 i Arna.

Men bare to minutter etter reduserer hjemmelaget til 2-3. Ett frispark fra høyre går igjennom
hele feltet vårt til en umarkert Martin M. Tysse som får en enkel jobb med å sette ballen i nettet.

I sluttminuttene flytter AB frem Rune Gravdal for å vinne dueller i feltet og da var det bare
å brette opp ermene for en «krig» i forsvar på slutten.
Det er nesten utrolig at hjemmelaget ikke fikk uttelling på slutten, spesielt to gedigne sjanser
etter corner.
Først en heading i stolpen, så like etter en ny heading over etter en ny corner. Nå er vi heldige!

Selv ikke med syv overtidsminutter fikk AB ballen i mål flere ganger og vi tar med oss alle
poengene.
Det er lov å være både effektive og heldige, det var vi i dag. Samt en keeper som vartet opp
med flere viktige redninger og var bunnsolig. (bortsett fra en gang)

Vi ligger nå på 9. plass, tre poeng bak AB på 7. plass.