Johannes Hatland ble flyttet inn fra back til midtstopper, Jonas Lillejord kom inn

Osterøy starter bra de første minuttene, men det er Sund som er farligst de
Ett godt skudd fra hjemmelagets Stian Langeland blir strålende reddet av
Sund er inne i en god periode og kommer fremover i ett nytt angrep etter
Ørjan Kleppe kriger på midtbanen som bare han kan, vinner en duell og overlater
ballen til Benjamin Kleppe som spurter fremover mot ett Sund-lag i ubalanse.
Kleppe spiller ballen igjennom til Glenn Andre Aarbakke som skyter ballen kontant
i nettet fra 7-8 meter. Aarbakkes første scoring for sesongen.

Fra Ørjan Kleppes takling på egen halvdel til ballen lå i Sund-nettet gikk det ni sekunder,
0-1 på Hald Stadion.

Glenn Andre Aarbakke fikk endelig nettkjenning i 2019-sesongen. Velfortjent!

Resten av omgangen ble jevnspilt og en stillingskrig, vi skapte bare noen halvsjanser og det var
Sund som skapte det som lignet skikkelige målsjanser uten at det ble veldig farlige.
Lagene gikk til pause på stillingen 0-1, noe vi skal være godt fornøyd. Effektiv fremover og solide
bakover.

Gjorde det unødvedig spennenede – men det holdt til tre poeng

Rett etter avspark i 2. omgang spiller Sund seg frem til en gedigen sjanse. Innlegg fra høyre
ender opp hos en fullstendig umarkert Sund-spiller som avslutter i nettveggen fra fire meter.
Der slapp vi billig unna!
Utover i omgangen er det Sund som fører kampen og sender flere og flere spillere i angrep, noe
som gir oss flere gode overganger. De roter vi stort sett vekk – foreløbig.
Rundt halvveis i omgangen må Riple nok en gang ta frem en strålende redning før vi kontrer og
er nære 0-2. Sund får reddet unna på streken.

Etter 74. minutter får hjemmelaget frispark fra 18. meter, Erik Sangolt gjør seg klar – skuddet går
via vår mur og forandrer retning. Riple er sjanseløs og det står 1-1. Surt, men ikke ufortjent at
Sund scorer.

Vi går rett i angrep etter utligningen og innbytter, Andreas Neu Beckstrøm, skaffer oss frispark ute
til høyre.
Fredrik Evensen gjør seg klar til å slå frisparket innoverskrudd med sin giftige venstrefot.
Frisparket er perfekt slått – Robert Dyvik kan enkelt score fra fem meter. Vi svarer umiddelbart, 1-2.
Sund går i angrep like etter kalddusjen for å få en ny kaldusj like etter.

Vi bryter og Sander Midttun Solberg sender Frerik Evensen på løp ute til venstre. Evensen slår ballen
flatt og hardt inn foran mål til Benjamin Kleppe som gir oss 1-3 fra fem meter.
Denne gangen gikk det åtte sekunder fra Sund mistet ballen til de fikk den i retur i eget nett.

Men å gjøre det enkelt for oss selv klarte vi ikke i sluttminuttene – først reduserer Sund til 2-3 etter
87. minutter.
Like etter får de ett nytt frispark like utenfor sekstenmeteren – samme plass som der de scoret sitt
første mål.
Skuddet er hardt men ikke velplassert – Riple redder uten å gi retur.
På overtid får Sund en gedigen sjanse – ett innlegg fra høyre ender opp på bakerste stolpe der Sund
får skyte fritt.
På mirakuløst vis forandrer skuddet retning i Mathias Elvik og sniker seg like utenfor til hjørnespark.
Det ryddet vi unna og tok med oss alle tre poengene fra Skogsvåg. Vi var effektive, men det er lov!

Med tre poeng har vi så smått fått kontakt med midtsjikte i vår avdeling i 4. divisjon.
Lørdag 1. Juni kl. 15:00 er det ny hjemmekamp, da kommer ett uberseiret Gneist på besøk.