En fantastisk ramme ventet lagene. Strålende vær, fullsatt tribune og
flaggbærere fra Osterøy ILs gutter 2007-2008.
Bortsett fra en skadet Mathias H. Elvik kunne Vidar Fossdal velge fritt
fra troppen.

Allerede før det er spilt to minutter får vi ett drittmål i fleisen – en lang ball
ut på venstrekanten blir etterfulgt av en høy ball inn i vårt felt.
Mathias når ikke ut og Daniel Tangen kan score ganske enkelt fra 10. meter.

Etter sjokkåpningen fører vi kampen og er nærmest utligning ved
Benjamin Kleppe.
Arna-Bjørnar er på få visitter på vår halvdel men får en corner etter 24. minutt.

Alle i feltet plasserer seg innenfor femmeteren og der kriger Rune Gravdal ballen
i nettet – nytt drittmål imot og 0-2.

Strålende ramme rundt kampen – G2007-2008 stod for flaggborgen
Fullsatt tribune i Fugledalen

Knappe fem minutter etter 0-2 svarer vi og får en veldig fortjent redusering ved Benjamin Kleppe.
Jørgen Vevle spiller igjennom Kleppe som kommer veldig skrått foran mål.
Keeper tar ett steg ut og slipper avslutningen inn på første stolpe, 1-2.

Like før pause får vi en ny målsjanen som burde resultert i scoring. Jørgen Vevle slår frispark
inn i feltet – AB-keeperen er på mellomdistanse og Anders Hatland header i bue over keeper.
Desverre går avslutningen like utenfor.
Halvveis leder effeltive Arna-Bjørnar 1-2.

Kontret i senk da vi jaktet alle poengene

Vi tar tak i kampen også etter pause og får umidelbart en kjempesjanse! Glenn Andre Aarbakke
kommer plutselig aleine igjennom da forsvaret til Arna-Bjørnar roter.
Keeper kommer imot Aarbakke som velger å skyte tidlig – desverre blåser han den over.

Etter 63. minutter skulle vi få vår fortjente utligning på en dødball. Johannes Hatland får frispark
på hjørnet av sekstenmeteren. På høyresiden er det duket for en innoverskrudd dødball fra
venstrefoten til Fredrik Evensen.
Det som er ment som ett innlegg går over alle og ender opp i nettet ved bakerste stolpe. 2-2 og
ellevill jubel på Hatland.

Fredrik Evensens frispark ga oss 2-2
Evensens venstrefot blir viktig også i 2019

Kampens siste halvtime vil begge lag ha alle tre poengene, temperaturen stiger like mye som
lysten på tre poeng.
Kampen skulle bli avgjort på det som gjestene hadde vært farligst på denne kvelden – kontringer.
Vi har corner som blir klarert ut på midten til Robin Eriksen – litt mer kynisk så hadde vi kunne
laget frispark på midten.
I stedet spiller Eriksen igjennom til Sander Ulveseter som kommer «i hundre» på motsatt side.
Ulveseter kommer litt skrått på en utrusende Mathias Riple før han elegant chipper ballen over
Riple og i nettet.
Fra ballen blir klarert på vår corner til den ligger i vårt nett gikk det 15. sekunder!

Glenn Andre Aarbakke var nærmest scoring på tampen, men det gode skuddet med venstre ble bokset
over av Arna-Bjørnars keeper.

Favorittene fra Arna vinner 2-3 i en kamp vi hadde fortjent minst ett poeng etter en godt gjennomført