Vi måtte klare oss uten Johannes Hatland (skadet) og Ivar Bernes Nordbø
(sykdom) til denne kampen.

Starten på kampen ble like trist som været, Minde var hakket friskere enn
oss i starten og fikk også inn ett «drittmål» etter ni minutter. Litt frem og
tilbake i feltet så får Kim-Orvar Methlie avsluttet fra 7-8 meter. 1-0 til Minde.
Det nærmeste vi var de første tyve minuttene var en halvsjanse da Glenn Andre
Aarbakke avslutter utenfor – litt spiss vinkel og godt presset av Minde-forsvaret.

Så skrur vi på bryteren og tar fullstendig over på Paradis. Den gode perioden
begynner med ett svakt skudd fra Fredrik Evensen som keeper må gi en unødvendig
corner på.
Fredrik Evensen får flere cornere fra høyre der han kan skru ballen innover mot keeper.
Etter 25. minutter ble det  helt perfekt – ballen lander midt feltet der Anders Hatland
får gå opp helt aleine og stange ballen i nettet. 1-1!

Anders Hatland får gå opp helt umarert i feltet. Då blir det mål!

I neste angrep bør det stå 1-2. Benjamin Kleppe får skyte fritt fra 10-12 meter – fra litt skrått hold
curler han ballen like utenfor.
Men bare minuttet etter den sjansen skulle han få en ny – Torbjørn Hovden spiller inn til Benjamin
som er akkurat på samme sted som i angrepet før. Han prøver også på det samme – denne gangen
curler han ballen elegant i lengste hjørne. Osterøy tar ledelsen 1-2.

Nå har vi vår beste periode i kampen og det er millimeter fra 1-3 etter en drøy halvtime.
Jørgen Vevle tar corner fra venstre og skrur den nesten inn. Ballen går over keeper og treffer
innsiden av  den bakerste stolpen før ballen blir klarert.
Det nærmeste Minde komme flere scorinnger før pause er ett frispark fra 20. meter som stryker
på utsiden av stolpen.
Fem minutter før pause øker vi til 1-3 ved Benjamin Kleppe. Han blir spilt elegant igjennom av
Fredrik Evensen før han runder keeper og setter ballen i det tomme målet.

Benjamin Kleppe har nå scoret 29 seriemål i 2018!

To minutter etter spiller vi ut Minde igjen og Glenn Andre Aarbakke kommer helt aleine med keeper.
Aarbakke velger kraft i stedet for å plassere skuddet – det ender med at skuddet går rett på keeper.
Burde vært 1-4 til pause der.
Vi leder fortjent 1-3 til pause etter en svak start på omgangen – på slutten hadde Minde nok med
å forsvare seg.

Ett seint straffespark og god keeper reddet oss på slutten

Ti minutter etter pause blir det kaos i Minde sitt felt etter en ny god corner – denne gangen
fra Jørgen Vevle.
Det ender med en kanonade av skudd – det siste fra Anders Hatland. Men alle forsøk blir
blokkert.
Etter vel halvspilt omgang går alt galt for Osterøy. Først stanser Torbjørn Hovden en overgang
og får ett fortjent gult kort. I samme situasjon skader Hovden seg om måtte hjelpes av banen.
Etter 68. spilte minutter blir Mindes Kim-Orvar Methlie tomålscorer – han får kjempetreff fra
20. meter og ballen suser ned i Mathias Riples høyre hjørne. 2-3 og det er full kamp om
poengene på Paradis.
Som om ikke det var nok så scorer Minde to minutter etter og utligner til 3-3.
Ballen havner på hjørnet av sekstenmeteren der Mindes Simen Ødegård forsøker ett skudd.
Det blir kanskje det dårligste skuddet på Paradis hele sesongen, men på en eller annen
merkelig måte så går ballen inn bak en uheldig Mathias Riple.

Etter 80. spilte minutter kommer Benjamin Kleppe på løp inn i Mindes felt – keeper rykker
ut og feller Benjamin. Straffe til Osterøy! Kanskje litt billig – det syntes ihvertfall Minde.
Da går Jørgen Vevle frem og da vet alle at han scorer – og mål ble det. 3-4 til Osterøy.
Jørgen Vevle er sikkertheten selv fra elleve meter.

De siste minuttene er det Minde som tar over og jager en ny utligning og kommer også
til to store sjanser.
Den største kommer etter 87. minutter da Minde kommer aleine mot Mathias Riple.
Riple kommer ut og redder strålende.
Minde fikk også en ny sjanse like etter men nok en gang redder Riple og vi tar med
oss alle tre poengene fra Paradis.

Det gjenstår en kamp i 5. divisjon – den spilles førstkommende lørdag på Hatland.
Motstander er Voss og avspark er kl. 13:00.

Vinner vi den kampen skal vi spille om kretsmesterskapet i 5. Divisjon mot Smørås