5. Div: Ny hjemmeseier

Av: Thor-Eivind Mjelde

Høstens første hjemmekamp ble spilt mot Varegg 2, ett lag vi slo 2-0 i bortemøte.
Osterøy åpner klart best og metallet skulle få kjørt seg i denne kampen.
Etter fire minutter får Benjamin Kleppe kampens første sjanse, men avslutningen
går i tverligger.
Så får Torbjørn Hovden to gode muligheter  – den første redder keeper til corner,
like etter er det Hovdens tur til å tredde tverligger.
Etter 14. minutter kommer kampens første scoring. Hovden spiller inn til Fredrik
Evensen som curler ballen i lengste kryss like innenfor sekstenmeteren.

Trykket ble litt mindre utover omgangen men det var smått utrolig at ballen ikke fant
nettmaskene flere ganger.
Like før pause var det Evensen sin tur til å treffe metallet – ett godt langskudd får
keeper akkurat nok fingre på ballen som ender i stolpen før den går ut til corner.
Osterøy leder bare 1-0 til pause.

Torbjørn Hovden hadde flere gode skudd før pause som ikke ville inn

Løsnet skikkelig etterhvert

Like etter pause kom Varegg 2 ut i hundre og burde utlignet på en av sine to store sjanser. Først mister
Sander M. Solberg ballen som bakerste mann og Varegg kommer aleine mot Mathias Riple.
Riple er god og får reddet til corner.
To minutter etter kommer gjestene til innlegg fra høyre – inne i feltet får Varegg opperere helt umarkert men
headingen går utenfor.
I neste angrep er det vi som er nære igjen. Evensen får kjempetreff fra 20. meter, men nok en gang
treffer ballen tverligger. Fremdeles bare 1-0 og kampen lever!

Så endelig skulle det løsne! Ørjan Kleppe får lagt inn til Glenn Andre Aarbakke som får ett dårlig treff
på ballen – men ballen ruller bort i lengste hjørnet utenfor keepers rekkevidde. Aarbakkes første scoring
etter «hjemkomsten»
Ett hardt kjempende Varegg-lag møtte litt veggen etter 2-0 og like etter lager de straffe til Osterøy.
Ørjan Kleppe blir tatt og Jørgen Vevle setter straffen kontant i mål. 3-0!

På tampen skulle det blir to nye Osterøy-mål. Først er Torbjørn Hovden god inne i boksen der han
dribler seg forbi de som prøver å stoppe han, når keeper kommer ut velger Hovden en elegant
chip over kepper og i nettet.
To minutter før slutt skulle banens bestemann bli belønnet med en scoring – Mathias Elvik spilte en
strålende kamp på høyrebacken. Løpte opp og ned høyresiden i samtlige 90. minutter.
Benjamin Kleppe kommer til avslutning som keeper redder, returen banker Elvik i mål og fastsetter
sluttresultatet til 5-0.

Neste kamp for Osterøy er borte mot Dale, Lørdag 25. August kl. 14:00

Mathias Elvik ble «dagens Ostring» og scoret kampens siste mål.
Ørjan Kleppe ble lagt i bakken og fikk straffe i denne situasjonen som Jørgen Vevle scoret på.
Glenn Andre Aarbakke scoret det viktige 2-0 målet