Hjemmelaget la seg dypt fra start og lot Osterøy føre kampen fra første spark.
De store sjansene uteble de første ti minuttene men etter ett vedvarende trykk
strålende innlegg som Benjamin Kleppe styrer i lengste hjørne. 0-1 på Espeland.

halvsjanser som keeper redder før han får en gedigen sjanse etter 20. minutter.
Elvik kommer på nytt til ett innlegg fra høyre som Hovden møter på nærmeste
stolpe. Avslutningen ble for løs og keeper redder.

Fem minutter etter er det Benjamin Kleppe som får to store målsjanser som hab
bør sette.
Først kommer han aleine inn mot keeper, litt skrått. Han sikter på lengste hjørnet
men keeper kommer seg ned og redder.
Sekunder etter snapper Benjamin opp ett for svakt tilbakespill før han runder keeper.
Vinkelen er spiss men målet er åpent – skuddet går på innsiden av keeper og i stolpen.

Benjamin fikk to kjappe sjanser til å doble ledelsen. Kepper redder dette forsøket
Her er keeper på «bærtur» og Benjamins skudd går i stolpen

Det var stort sett enveiskjøring mot Fri-målet før pause og sjansene kom på løpende bånd.
Etter 33. minutter er det helt utrolig at Osterøy ikke får ballen i mål. Herman Neu Beckstrøm
spiller ut til Benjamin Kleppe som skjærer inn i feltet fra venstre før han spiller ballen tilbake
til Torbjørn Hovden som avslutter fra syv meter. Skuddet blir blokkert og ballen ruller bort til
Ivar Bernes Nordbø som står midt foran mål, men også hans forsøk stopper i en Fri-spiller
på vei mot mål.

Presset måtte til slutt bare gi uttelling for Osterøy. Etter flere tøffe dueller rundt midtsirkelen
der ballen  går litt frem og tilbake, så faller ballen perfekt ned til Fredrik Evensen på 25-30 meter.
Fredrik prøver lykken og drar til på volley, han treffer godt men skuddet går midt på keeper som
bare får en hånd på ballen før den går i nettet. 0-2 til Osterøy.

På overtid skal det være 0-3 da Fredrik noe heldig spiller ballen igjennom til Benjamin. Han får
all verdens tid på ti meter midt foran mål – keeper er raskt nede og redder ett ikke alt for godt
skudd.
Dermed tok lagene pause med «bare» 0-2 ledelsen til Osterøy.

Torbjørn Hovdens forsøk blir stoppet i siste sekund

Fullstendig kollaps

Den andre omgangen startet som den første, med Osterøy som det spillende og skapende laget.
Etter 48. spilte minutter kommer omgangens første sjanse – Torbjørn Hovden spiller Ørjan Kleppe
igjennom før han skyter fra ti meter. Skuddet er bra, men til side for mål.
Drøye ti minutter etter skulle vi få 0-3 ved Ivar Bernes Nordbø – Ørjan Kleppe spiller inn til
Benjamin Kleppe som vender vekk stopperen før han forsøker seg på en avslutning. Benjamin blir
taklet og får pirket ballen videre til Nordbø som scorer fra syv meter.

De fleste tenkte nok at «kuleramma» måtte finnes frem, men plutselig kommer det en lang ball
opp på vår halvdel som blir stusset og flikket igjennom til Martin Dolvik som akkurat får en lang
tå på ballen som ruller i nettet bak Mathias Riple. 1-3 etter 63. minutter.

I stedet for å heve oss og fortsette kjøret mot Fri så synker tempoet i det vi gjør og Fri løfter
laget og er mye mer med i kampen. Nå er det vi som må forsvare oss og med det vi har.
De store sjansene uteblir men Fri kjører mer og vi får noen gode overganger som vi ikke klarer
å utnytte.
Etter 84. minutter skulle vi gjøre det enda vanskeligere for oss selv. Vi er på vei fremover da vi
mister ballen og Fri kan gi gass fremover.
Ballen havner ute til venstre hos Daniel Flaktveit som drar seg innover før han skyter tyve meter.
Skuddet sniker seg nede i venstre hjørnet til Mathias og Fri reduserer nok en gang. 2-3 og kampen
tar  full fyr de siste minuttene.

Hjemmelaget slår ballen inn i vår boks gang på gang men klarer ikke å skape den siste store sjansen.
På tampen skulle vi hatt ett straffespark da Roy Harald Tangerås blir taklet hardt i ryggen da han
skal avlsutte fra seks-syv meter.
Men flere mål ble det ikke og vi tok tre nye poeng etter en strålende første omgang og årsverste
etter pause.

Vårsesongens siste hjemmekamp spilles førstkommende Torsdag kl. 19:30 mot Minde.

Ivar Bernes Nordbø burde satt 0-2 før pause i denne situasjonen
Fredrik Evensen fikk kjempetreff fra langt hold og økte til 0-2