En utolig fin HaFo helg er slutt.

Glade 7 klassinger fra Fotlandsvåg mottar pokal.

Nok en HaFo turnering er over, med mange gode minner både for små og store.
Siste dagen i turneringen er det 6 og 7 klassene som spiller om finaleplass og seier. Det ble spilt mange jevne og gode kamper, der spillerne gav alt. I noen av klassene var de ytterst små marginer som var avgjørende.

Første finale var 6 Mix som var et reint Lonevåg oppgjør. Etter en utrolig jevn og spennende kamp, var det til slutt Lonevåg Raud som vant 9 – 7 over Lonevåg Blå.

I 7 klasse Mix spilte Hauge mot Hosanger Montessori, i begynnelsen av kampen var det jevnt, men mot slutten dro Hosanger Montessori i fra og vant 15 – 9 til slutt.

I 7 klasse jenter og gutter var det Valestrand mot Fotlandsvåg.Jentene var først ut og dette ble en utrolig spennende kamp. Valestrand ledet med 5 mål etter håndballdelen, men Fotlandsvåg gav aldri opp og kjempet seg til seier 9 – 12 etter en kanon avslutning.

I 7 klasse gutter var det også Valestrand som kom best i gang, men Fotlandsvåg sine gutter ble ivrig heiet fram av jentene og vant fortjent 11 – 7 til slutt. Guttene var utrolig glade og gav utrykk for at dette var en virkelig verdig avslutning på deres deltagelse i HaFo turneringene.

Vi i arrangement komiteen vil til slutt takke alle spillere, dommere og foreldre for en skikkelig fin helg. Retter også en stor takk til til våre sponsorer, som gjør det mulig for oss å holde frem med arrangementet.

Bilder blir lagt ut under HaFo 2010.