Kjempefornøyd med 1 dag av HaFo.

3 Mix1 Valestrand Raud- Haus Raud i første kamp.

Vi må si oss veldig fornøyd med avviklingen av første dag i HaFo turneringen.

Åpningssermonien gikk knirkefritt, med flott tale og fin dans fremført av våre unge håndballspillere.

Oppvisningskampen mellom Valestrand Hjellvik – Osterøy endte med storseier    18 -5 til de gule. Kanskje Valestrand Hjellvik tok for lett på oppgaven, ikke vet jeg, men her må det trenes guttter!!! Regner med at de kommer mye sterkere tilbake ved en senere anledning.

Så var det endelig ungene sin tur. Mange flotte jenter og gutter som har underholdt oss med godt humør og mange flotte prestasjoner på banene. Selv om det ble både seire og tap, virket det som om alle ( 3 – 5 klassinger) følte seg som vinnere når de fikk medaljene rundt halsen.

I morgen forsetter turneringen for 6 og 7 klasse, og her regner vi med at det blir full innsats, og kniving om en plass i finalene.