6. div: Poengdeling mot Skjergard i Osterøyhallen

Sesongens femte seriekamp for damelaget ble spilt søndag ettermiddag.
Skjergard var motstander, bortemøte vant Osterøy 21-26 tidligere i høst.
Vi scorer kampens første mål, men Skjergard viser tidlig at de er her for å sloss
om poengene.
De neste minuttene snur gjestene kampen og leder 2-4.

Lagene følger hverandre tett, ingen av lagene klarer å få noe stor ledelse,
etter 15. minutter leder Skjergard 5-6.

Vår klart beste periode i kampen kommer de neste ti minuttene – denne
perioden vinner vi 6-0 og har plutselig fått en god ledelse fem minutter
før pause. 11-6!

Desverre «sovner» vi de siste minuttene før pause og Skjergard scorer kampens
neste fire mål slik at ledelsen til pause bare ble 11-10.

Marina Børtveit med en scoring i søndagens kamp

Vi reddet det ene poeng etter god avslutning

Den andre omgangen begynner som den første, to jevne lag som som fighter godt uten at
noen av lagene storspiller.
Etter ti minutter er lagene like langt på stillingen 13-13 etter at vi ledet 13-10, det skulle bli
siste gang vi ledet denne kampen.
For de neste drøye ti minuttene er det Skjergard som lykkes best fremover i banen og får en
ledelse på tre mål, 15-18.

Men de siste ni minuttenne av kampen er vi sterkest, først reduserer Hanne Birkelid til 16-18
før hun  pådrar seg en to minutters utvisning.
Men med en spiller i overtall klarer ikke Skjergard å avgjøre kampen til sin fordel, i stedet
reduserer vi nok en gang ved Renate Vevle. Det går mot nok drama i Osterøyhallen.
17-18 tre minutter før slutt.

Vi er på hugget og gjestene blir mer og mer stresset når de ser seieren kan glippe –
to minutter før slutt er det de som får en spiller utvist i to minutter.

Like etter får vi også tildelt ett straffekast – den skal Susann Torgersen ta seg av.

Kald som en fisk hamrer hun ballen i mål uten et pådrag, 18-18!

Det ble kaotisk de siste par minuttene, men ingen av lagene fikk ballen i mål, dermed endte det
med poengdeling mot Skjergard. Helt greit resultat mellom to jevne lag, men det føltes nok som ett
tap for Skjergard som var i føringen stort sett hele andre omgang.

Allerede på søndag er deg ny hjemmekamp i Osterøyhallen, da kommer Askøy 3 på besøk.