I løpet av hele helgen skal det spilles nærmere 100 kamper i Osterøyhallen.
viktig og kjekt arrangemente HaFo er for Osterøy, der alle skoleelevene på hele Osterøy

Tradisjonen tro er det også HaFo-sang og dans. I år var det flinke jenter fra J12 og J14 som utførte

Flinke jenter som utførte HaFo-dansen i år

Kjekk oppvisningskamp – i år også!

Årets oppvisningskamp ble spilt mellom Viking TIF sine håndballdamer og Osterøy sitt A-lag i fotball
(herrer)
I fjor vant Osterøy mot håndballjentene til Tertnes og gikk for seier i dag også.
Davy Wathne stilte sporty opp som dommer, både i oppvisningskampen og til å dømme flere av
barnas kamper. Stas for store og små!

I håndballdelen gikk Viking TIF tidlig i ledelsen med 4-0, noe trener, Jo Solberg var meget
missfornøyd med.
Han fikk justert forsvaret sitt samt de skulle utføre «ting de hadde trent på» forover.
De hjalp! Anders Hatland scoret to ganger i håndballdelen. Osterøy hadde redusert til 4-2 etter
det som tyder på ledelse i verdensklasse fra benken.
Viking TIF ledet 5-2 til pause før lagene skulle spille fotball. Den ledelsen var mye knappere enn
det Tertnes hadde i fjor da Osterøy snudde kampen.

Viking TIF klare til kamp
Viking TIF kom best i gang
Anders Hatland scoret to ganger med håndball
Davy Wathne forklarer hvem som er sjefen

Etter pause ble det stort sett spill mot ett mål, Osterøy tok kjapt igjen ledelsen til Viking TIF.
Spesielt Steffen Rød Låstad briljerte og ble kampens toppscorer.
Osterøy vinner enkelt 8-0 i i fotballdelen og som i fjor vinner de oppvisningskampen. 10-5 i dag.

Tusen takk til Viking TIF, Osterøy A-lag og Davy Wathne for en super kamp!

Steffen Rød Låstad

Så var det endelig barnas tur. Elever fra 3. klasse til 7. klasse var i aksjon i dag. Fordelt på skolene
Valestrand, Lonevåg, Hamre, Hjellvik, Hosanger, Haus og Fotlandsvåg.
Det ble full fart sammenhengende til godt utpå ettermiddagen lørdag. Mange fornøyde barn som
fikk spille mange kamper, fikk utdelt medaljer og «selfie» med Davy Wathne var det også mange
som fikk tatt med mobilene sine.
Samtlige spillere fra 3. klasse til 5. klasse fikk sine medaljer i dag. 6. klasse og 7. klasse fortsetter