Nesten alle Osterøy sine lag var i aksjon i helgen med flere strålende resultat.
Osterøy spilte en strålende kamp i Haukelandshallen der hjemmelaget til slutt
Desverre havnet vår superkeeper, Jonas L. Tysse på legevakten med en forslått
fot og søndagens kamp mot Fyllingen ble avlyst da Osterøy har en for lang
skadeliste.
Guttene har noe spennende på gang og vi gleder oss til fortsettelsen.

Vårt andre lag som var på bortekamper denne helgen var J11. Det ble seier 9-3 mot
Nordre Holsnøy og tap 5-1 mot Knarvik i Meland Aktiv på søndag.

Osterøy J12 vant begge sine kamper mot Nordre Holsnøy

Strålende kamper i Osterøyhallen

I J12 klassen har Osterøy to lag i årets serie. Hjemme i Osterøyhallen skulle begge lagene møte
Nordre Holsnøy.
Den første kampen startet litt trått for Osterøy. Gjestene var mest på hugget og ledet 4-7 til pause.
Men etter pause løper vi gjestene i senk og gjør en strålende omgang.
Osterøy snur kampen og vinner 12-10, en seier som kunne vært større.
Thea og Mathilde ble dagens toppscorere med fire mål hver.

J12 før dagens første kamp

Litt seinere på dag var det Osterøy 2 som skulle møte Nordre Holsnøy. Denne kampen er Osterøy på
hugget før pause og gjør en god omgang. Hjemmelaget ledet 10-5 til pause.
Det forspranget klarte aldri gjestene å ta igjen og Osterøy kontrollerte inn en trygg seier – 14-9.
Toppscorer ble Anna med fem scoringer.

Anna gjorde en strålende kamp på streken og scorer her ett av sine fem mål
Tuva med to scoringer i dag
Marie hadde flere flotte redninger på søndag

Seier til J14 og tabbeltopp

Osterøy stiller i år med flere guttelag enn på lenge, gledelig! Det ene er G12 som i August vant Førde Cup.
På søndag møtte de Sandviken i Osterøyhallen.
Det var to jevne lag som møttes, den første omgangen ble målfattig. Gjestene fra Sandviken ledet 3-1
til pause.
Etter pause får Sandviken flyten og selvtilliten øker.  Det meste lykkes de med og drar sakte men sikkert
i fra.
Til slutt vinner de 13-4. Flott kamp av Osterøy, mye positivt å ta med seg videre.

Jenter 14 som stiller med to lag i årets serie, har skumle planer denne sesongen. I lagets første kamp forrige
helg ble Askøy slått 16-6 på Askøy.
Denne søndagen ventet Tysnes som slo Nore Neset i sin sesongåpning.
Gjestene kom best i gang og ledet 1-2.
Så var det slutt på gjestfriheten, Osterøy spilte til tider nydelig håndball og gikk rett fra 1-2 til 7-2 ledelse.
Spesielt forsvarsarbeidet har vært fokus på trening og godt forsvarsarbeid gav oss flere gode kontringer
som resulterte i scoringer.
Til pause ledet vi 12-5.

Etter pause skulle forsvaret og Aleksandra mellom stengene bli enda bedre. Fremover lugget det litt men
vi slipper ikke inn ett eneste mål de siste 20 minuttene og vinner 20-5!
Strålende start på sesongen – to kamper, to seiere og tabelltopp.

Det gjør vondt og møte Osterøy-jentene i forsvar
Agate gjorde en strålende kamp fra venstre ving og scoret fire mål
Hanne med ett lekkert innspill til Elise
Elise ble dagens toppscorer med fem mål. Her scorer hun ett av de.

Søndagens siste kamp i Osterøyhallen var damekampen mellom Osterøy og Askøy. Osterøy stilte med en
tynn tropp til kampen mot serielederen fra Askøy.
Det skulle til slutt bli for tøft. Osterøy sine to keepere, Elin Kleppe og Vivian Mjelstad måtte spille hver sin
omgang som utespillere.
Elin Kleppe scoret forøvrig ett mål i første omgang fra kanten.
Kampen var jevnspilt i den første omgangen, Osterøy holdt godt følge med de ubeseirede gjestene. Noen
minutter før pause var lagene like langt på stillingen 6-6.
De siste minuttene raknet det litt og Askøy ledet med tre mål til pause, 6-9.

Etter pause klarte ikke Osterøy å tette luken Askøy hadde fått. Gjestene ledet stort sett med fire-fem mål
utover den siste omgangen.
Også denne omgangen raknet det litt på slutten og Askøy vinner sin tredje strake kamp.
11-19 mot Osterøy.
Anne-Marte Mehammer ble hjemmelaget toppscorer med fire mål.