Fortjent seier til Osterøydamene

Etter en blytung sesong for Osterøydamene med mange hederlige tap, møtte damene
tabellnabo Tysnes til dyst i dag.
I bortemøte i høst ble det tap 23-19, så troen på seier var stor. Osterøy kom godt i gang,
etter ni minutter var det 3-0 til Osterøy.
Elin Kleppe, som spilte en strålende omgang mellom stengene holdt buret rent i ti minutter.
Da reduserte Tysnes til 3-1. Halvveis i omgangen ledet Osterøy med tre mål, 5-2.
Lagene fulgte hverandre til det gjensto tre minutter av første omgang. Da ledet Osterøy fremdeles
med tre mål. 7-4.
Så kommer det noen utrolige avslutningsminutter. Bakerst stenger Elin Kleppe buret og fremover
går alt inn. Kampens store spiller,  Stine Johannessen scorer to, Susann Torgersen ett og J16-spiller,
Åshild Grytås ett.
Fire strake mål og Osterøy går til pause med solide 11-4.

Stine Johannessen spilte en strålende kamp i dag.

Punkterte kampen til slutt

Etter pause kom Tysnes best i gang. På omgangens syv første minutter scorer Tysnes fire mot vårt ene.
Dermed hadde Tysnes fått tro på poeng igjen, 12-8.
Etter pause gjorde vi ett keeperbytte, Elin Kleppe gikk ut og Vivian Mjelstad kom inn. Vivian kom ikke
skikkelig i gang de første ti minuttene, men så stengte hun buret i åtte minutter. Samtidig scorer vi tre strake
og leder 15-8.
Så går vi inn i kampens dårligste periode, det går elleve minutter uten scoring. Tysnes scorer på ny tre strake
mål. 15-11 og syv minutter igjen. På nytt er det håp for Tysnes.
Men gjestene kom ikke nærmere, kampens siste minutter scorer begge lag tre mål hver. Osterøy vinner
fortjent 18-14.
Strålende avslutning på sesongen for Osterøy!

Osterøy – Tysnes 2              18-14 (11-4)

8. Div, kvinner

Dommer: Ivar Tore Breistein

Osterøyhallen, 12. Mars 2016

Utvisninger: Tysnes:   1 x 2 minutt

Osterøy: Ingen

Osterøys lag:

Elin Kleppe, Kristin Kleppe, Ingrid Kollvangsnes (3 mål), Stine Johannessen (7 mål), Susann Torgersen (4 mål),

Renate Vevle, Åshild Grytås (2 mål), Evyann Jensen (1 mål), Vivian Mjelstad og Charlotte Hansen (1 mål)