Jentene kom godt i gang og fikk de to første målene, 0-2 etter
Forsvarsarbeidet var knallgodt i hele kampen, etter 15 minutter
Rett før pause hadde vi en god periode og scoret tre strake, 2-4
var blitt til 2-7.
Salhus reduserte en gang, og vi ledet 3-7 til pause.

Vilde hadde en ny god kamp mellom stengene i dag

Rotete start på 2. omgang

Osterøy fikk den første scoringen etter pause og ledelsen virket betryggende, 3-8.
Så hadde vi en en periode på over ti minutter der vi var svake i angrep. Vi scoret ikke
ett eneste mål, skuddene gikk i «keeperhøyde» og vi kastet vekk ballen gang på gang.
Samtidig hadde Salhus scoret tre mål og hjemmelaget hadde kontakt på stillingen 6-8.
Men heldigvis våknet våre jenter igjen, vi scoret to mål på to minutter og fire minutter
før slutt ledet vi 6-10.
Like etter ble Sandra utvist i to minutter og nå måtte vi være fornuftige de siste
minuttene.
Det klarte vi med glans, lagene fikk inn hvert sitt mål på slutten. Dermed vant vi 7-11!
Dette var en skikkelig lagseier, spesielt forsvarsarbeidet var strålende i hele kampen.

Med dette resultatet ligger Osterøy på tredje plass på tabellen.

Salhus – Osterøy 7-11 (3-7)

Åsanehallen, 1.11.2014

Utvisninger: Salhus : Ingen

Osterøy : 1 x 2 min

Vilde, Madeleine, Ariana, Elisabet, Celina, Roksana,
Sandra (3 mål), Ester, Sigrun (1 mål) og Hanne (7 mål)