Tap for J10

Flaktveit ble for sterke

I dagens bortekamp mot Flaktveit 3, startet kampen jevnt. Osterøyjentene jobbet knallhardt
i forsvar og det stod lenge 1-1. Hjemmelaget spilte hele kampen med «flygekeeper»,
men våre jenter stod veldig godt imot overtallet de hadde i angrep. Til pause ledet Flaktveit
2-1.
I 2. omgang skulle også vi spille litt med «flygekeeper»
Taktikken fra benken slo litt begge veier. Sigrun, som forøvrig spilte en knallgod kamp
i målet, ble med i noen angrep.
Sigrun scoret ett mål i angrep, men vi ga bort to mål da vi mistet ballen på vei i angrep
og Flaktveit kunne score i tomt mål.
Keeper-Sigrun i angrep
På stillingen 4-3 til Flaktveit midtveis i andre omgang hadde vi troen på seier, men desverre
raknet det litt på slutten. Flaktveit vant 7-3, men ingen grunn til å henge med hodet!
Dette laget blir bare bedre og bedre. Solid innsats fra alle jentene.
På lørdag venter ny bortekamp, da Osterøy J10 møter Nordnes.
Laget i dag bestod av: Sigrun (1mål), Madeleine (1mål), Ester, Agate, Ida Sofie, Mailen,