Elin stengte buret.

Elin storspilte, stengte buret bak og endte samtidig som Osterøy sin toppscorer.

Trodde aldrig jeg skulle få oppleve at målvakt ble toppscorer, men nå har vi vært med på det også. J 14 møtte Sund i Osterøyhallen i dag. Jentene kom ikke så godt i gang med kampen, lagene fulgte hverandre tett i  første omgang. Gikk til pause med 8 – 8. I andre omgang hevet jentene seg betraktelig i forsvar og de gangene Sundjentene kom igjenom  stod Elin der som en vegg. 2 baklengs på en omgang, da må det bli seier. Fremover på banen var det varierende spill, men jentene løste oppgavene godt og spilte tolmodig til lukene var der. Endte med seier 16 – 10.
Osterøys mål: Elin (5 på straffe) Frida 4, Ingvil 3, Susann 2 og Laura og Maren 1 hver.

Jenter 13 tapte 14 – 12 mot Sotra 4. Dette var også en jevn kamp, der lagene fulgte hverandre hele kampen. Til pause stod de 6 – 6. I andre omgang var det Sotra som ville mest og gikk seirende ut av kampen. Osterøy jentene virker litt
"giddalaus" i forsvar og er alt for utålmodig fremover. Dette utgjør vel i dag den store forskjellen på lagene.