Seier til begge lag i dag.

Osterøy hadde tre lag som skulle være i aksjon i dag. Dessverre ble det ikke kamp for jenter 10, da det andre laget ikke klarte å stille lag. Kjedelig for jentene som ikke fikk spille.

Men jenter 12 og 13 spilte, og vant begge kampene.

Jenter 12 spilte hjemme mot Sotra.
Osterøy ledet med 3 mål da trener tok timeout. Jentene fikk beskjed om å skjerpe seg, ellers ville de miste forspranget. Jentene skjønte alvoret, og storspilte de siste ti minuttene. De skåret 6 flotte mål og vant kampen 12 -4

Jenter 13 var i Mathopen idrettshall
, hvor de møtte et godt Mathopen lag, som virkelig kjempet. Osterøy ledet med 5 mål til pause. Men etter hvilen kom Mathopen  veldig tilbake, og etter 5 minutter ut i annen omgang lå de kun to mål bak. Vi glipper en del i forsvar, og med to tominuttere så det svart ut. Men i undertall skåret jentene og tok virkelig ansvar. Mathopen kom ikke nærmere. Jentene våre kunne notere seg en ny seier. Denne gang 17 – 13. Det mest positive med kampen var fighterviljen. Den var god i dag. Og mange på skåringslisten!