Osterøy sine håndballdamer spilte sesongens siste kamp torsdag kveld.
De avsluttet med stil og sikret seier nr. 8 i 2023/2024.

Etter tre kamper på rad uten seier  var damelaget lysten på å avslutte med seier hjemme i Osterøyhallen.

Forrige uke ble det tap 25-26 mot Nordre Fjell som dermed sikret tredjeplassen i divisjonen. Osterøy trengte en seier for å innta fjerdeplassen.

Osterøy tok kommandoen i kampen og var det førende laget – etter halvspilt omgang var stillingen 5-3. Osterøy oste av overskudd og spilleglede – kun en strålende keeper hos gjestene hindret en mye større ledelsen.

Noe målrik kamp ble det ikke før pause – de siste minuttene ble ledelsen doblet til 8-4. Burde vært flere mål fremover, samtidig er fire baklengs på en halvtime strålende.

Linnea, Tanja og Sasha jobber godt i forsvar

Skade la en demper på seieren

Etter pause ble det lille som var av håp for gjestene knust av løpsvillige Osterøy-damer. Vi scorer fire kjappe mål på fem minutter etter pause og økte ledelsen til 12-4.

Ledelsen på åtte mål står seg til det er fem minutter igjen, 20-12.

På slutten slipper vi oss litt ned og Øygarden får sin beste periode i kampen og vinner 4-2 de siste fem.

Men det var aldri noe tvil om hvem som skulle vinne denne kampen – det beste laget vant 22-16.

Etter 18 kamper denne sesongen ble det åtte seiere, en uavgjort og ni tap. Noe som gir 17. poeng og en fjerdeplass i 6. divisjon. Tett bak Nordre Fjell på tredje.

Dessverre måtte Ann-Helen ut med en lei skade i skulderen i 2. omgang, noe som la en demper på det som ble en god sesongavslutning for Osterøy.