To seirer til jenter 13

Etter to irriterende tap var jentene klar for å gi alt. I første kamp møtte de Gneist 3. Halvveis ute i første omgang ledet jentene 10 – 0. Spilte veldig godt i forsvar slik at Gneist ikke kom til avslutninger.De overkjørte motstander totalt, og det var aldri noen som tvilte på at dette skulle bli en  seier. Vi skåret masse mål, med fine overganger i forkant. Tonje Kalland debuterte på håndballbanen i dag, og det håper vi ga mersmak. Innsatsen var det i hvertfall ingen ting å si på. Sluttresultat 5 – 23.

Neste kamp var mot Kjøkkelvik 3. Også her gikk vi rett i ledelse og ble der. Etter første omgang ledet vi med 7 mål, men klarte ikke å øke ledelsen i andre omgang. Jentene begynte å bli sliten etter å ha gitt alt. Kjøkkelvik tok innpå i annen omgang, og Osterøyjentene måtte virkelig skjerpe seg for å holde de på avstand. Men gikk av banen med 9 måls seier. Sluttresultat 11 . 20.