Det ble en jevn kamp borte mot Nordre Holsnøy, onsdag kveld. Agate Birkeland (bildet) ble en av kampens toppscorere med syv mål.

Osterøydamene har hatt en god sesong tross noen «smeller» mot de to beste lagene i divisjonene. Før bortemøte med Nordre Holsnøy lå Osterøy på 3. plass og hjemmelaget to plasser under. Osterøy jaktet sin åttende seier for sesongen.

Osterøy kom godt i gang og ledet både 0-1 og 1-2 før hjemmelaget fikk en god periode og ledet 7-4 etter halvspilt omgang.

Så får hjemmelaget en 2. minutts utvisning som vi utnytter maksimalt. Vi scorer tre kjappe mål ved Agate Birkeland og Renate Vevle og vi er like langt etter 20. minutter.

Til pause var lagene like langt, 11-11.

Lagene fulgte hverandre helt inn

Om den første omgangen var jevn ble den andre enda jevnere. Ingen av lagene klarte å få overtaket og ingen ledet med mer en et mål.

Osterøy startet best etter pause og ledet 11-12 og 12-13 før hjemmelaget lå foran med et mål på stillingen 14-13, 15-14 og 17-16.

Fem minutter før slutt på stillingen 21-21 fikk hjemmelaget en ny utvisning – var dette det som skulle bikke det vår vei?

Vi tar ledelsen 21-22 med en spiller mer, men 30 sekunder før slutt utligner hjemmelaget igjen slik at det ender uavgjort 22-22.

Ut fra kampbildet var poengdeling helt greit på en middels kveld for Osterøy denne gangen.

Nå gjenstår to hjemmekamper for Osterøy 2023/2024 – da mot Øygarden og Nordre Fjell.