Kampoppsettet Førdecup

Kamp oppsettet til Førdecup er nå lagt ut www.fil-handball.no

J 13 og J 14 klar for cup.

                                  Informasjon om Førde Cup ( 11 – 13/9)

 

 

 

Det nærmer seg cup i Førde. Bussen går fra Hatland (bussterminalen ved ungdomskolen) fredag kl 14.30. Møt opp i god tid, vi kjører presis!!!!!!

Bussen kjører om Hauge og Valestrand. Er det noen som vil komme på her er dette mulig.  De som ikke kommer på bussen på Hatland, må gi beskjed om dette til Kjersti.

 

Når vi kommer frem til Førde, vil spillerne få utdelt sine deltagerkort. Disse må de ta godt vare på og ha med seg når de skal spise.  Vær obs på at vi ikke får noe mat fredag, så ta gjerne med en ekstra matpakke, evt. beregn litt ekstra penger til mat denne dagen.

 

Lommepenger: 300 til 400 kr burde holde.

 

Huskeliste:

  • Liggeunderlag (ikke store skumgummi madrasser, det er ikke plass i bussen)
  • Sovepose
  • Toalett saker
  • Joggesko, treningsklær og drakt (for de som har fått utlevert)
  • Lommepenger
  • Badetøy

 

 

Lisenser:

Husk at lisensen er forfalt til betaling, denne må være betalt før turen. Dette er forsikringen deres!! (Gjelder de som er født 96 og tidligere) Har dere ikke mottatt lisens, ta kontakt med Kjersti.

 

Rusfrie områder:

Hallen og skolen er selvfølgelig rusfrie områder. Deltagere som nytter rusmidler på turen, vil bli sendt hjem på egen (foreldres) regning.

 

Regner med at alle våre kamper spilles lørdag og søndag. Kampoppsettet er ikke lagt ut enda, det legges ut på Førde håndball sin nettside www.fil-handball.no i uke 36.

Osterøy IL har 2 påmeldte lag, J13 og J 14, samt en del foreldre som skal være med. Håper alle gjør sitt beste for at dette skal bli en minnerik opplevelse for store og små!!!

 

 

Håper alle får en fin tur………..og lykke til.

 

Evt. Endringer vil bli lagt ut på vår hjemmeside.

 

Er det spørsmål, ta kontakt med Kjersti. (90046683)

 

 

Aktivitetar

03 mar
05 mar
07 mar
10 mar
Osterøy på Tvers 1.6.2024
Start Bruvik og mål Hosanger
25 mar