Etter å ha møtt «overmakten» i form av Bjarg 3 og Sotra 3 i de siste kampene var det et revansjesugent Osterøy-lag som tok i mot Eidsvåg i Osterøyhallen lørdag formiddag.

Osterøy lå på tredjeplass med seks seiere før lørdagens oppgjør, Eidsvåg lå nest sist med kun en seier. Favorittstempelet var Osterøy sitt.

Men det var gjestene som kom best i gang og scoret kampens to første mål – det gikk over syv minutter før Renate Vevle scoret vårt første mål.

Men da løsnet det, to minutter seinere var Osterøy i ledelsen for første gang med 4-3.

Mot pause dro Osterøy mer og mer i fra og halvveis stod det 13-7.

Se video: Ann-Helen Hovden scorer et at av sine fire mål fra kanten

Malin Birkeland scorer et av sine to mål i denne situasjonen

Eidsvåg yppet seg -Osterøy vant komfortabelt til slutt

Vi holder ledelsen på seks mål til det er passert ti minutter etter pause, så scorer Eidsvåg tre på rad og det er spenning igjen på stillingen 17-14.

Så får vi to kjappe utvisninger der vi må spille i undertall, men det gjør vi strålende og Eidsvåg kommer ikke nærmere.

Syv minutter før slutt er stillingen 19-16.

Så stenger Elin Kleppe Fossbakken buret og kaster nøkkelen – med god hjelp av forsvaret. Elin vartet opp med flere solide redninger – blant annet straffekast.

På slutten er det aldri noe tvil – Osterøy løper Eidsvåg i senk og scorer kampens fem siste mål og vinner 24-16.

Med det forstetter den gode sesongen for Osterøy-damene, seieren mot Eidsvåg var sesongens syvende og fortsatt tredjeplass på tabellen.

Tanja Kallestad Nessestrand ble kampens toppscorer med 8 mål.