Osterøydamene møtte Nordre Fjell på Ågotnes Lørdag ettermiddag. Før kampen lå hjemmelaget på 2. plass med kun et tap denne sesongen, Osterøy på plassen bak.

Etter en trå start på sesongen med tre strake tap har Osterøydamene virkelig funnet formen. Tre seiere på de fire siste før oppgjøret mot Nordre Fjell på Ågotnes. Hjemmelaget hadde bare et tap så langt og lå på andre plass.

Mange fravær gjorde at kun ni spillere var med i Osterøy-troppen, men Osterøy gikk rett i strupen på hjemmelaget.

Etter ti minutter leder vi 3-6, derav fire scoringer fra strekspiller, Tanja Kallestad Nessestrand. Hjemmelaget tar timeout og skal tette igjen i midten og hindre flere baklengs fra strek.

Det ble ikke vellykket, i stedet scoret vi to kjappe fra kantspillerne Hilde Soltvedt og Ann-Helen Røskeland Hovden.

Ann Helen scorer et av sine fem mål denne dagen

Resten av den første omgangen følger lagene hverandre, med Osterøy tre-fire mål foran. Halvveis 10-13 til Osterøy.

Tung start etter pause – så løsnet det!

Hjemmelaget scorer først etter pause og får troen tilbake da de bare er to mål bak, samtidig spiller de godt i forsvar som vi ikke finner ut av. Det tok over 8. minutter av omgangen før vi får nettkjenning.

Ni minutter før slutt har de en viss kontakt fremdeles på stillingen 18-21.

De siste minuttene er Osterøy overlegne og vil ha med seg to poeng hjem, drar mer og mer i fra og vinner til slutt 21-28.

To nye poeng gjør at Osterøy overtar andreplassen i 6. divisjon, men Osterøy har flest kamper av alle i serien.

Osterøy er blitt bedre og bedre utover sesongen og har vunnet fire av de fem siste.

Tanja Kallestad Nessestrand ble kampens toppscorer med 12 mål.